Τη Δευτέρα η απόφαση για τον Ολυμπιακό

Στις 15.35 ξεκίνησε στα γραφεία της Superleague η εκδίκαση για τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ και ολοκληρώθηκε σχεδόν μισή ώρα αργότερα.

Στην ακροαματική διαδικασία, που ξεκίνησε στις 15.35, τους Πειραιώτες εκπροσωπούν οι κ.κ Αργύρης Λίβας, Μπαταγιάννης από το νομικό επιτελείο, καθώς και ο Κούλης Δουρέκας, ο Υπεύθυνος
Ασφαλείας κ. Παναγόπουλος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς.

Υπό την παρουσία αρκετά έντονης αστυνομικής δύναμης, με 4-5 μηχανές και 2-3 περιπολικά που επιτηρούν τον χώρο, θα διεξαχθεί η απολογία του Ολυμπιακού για τα επεισόδια του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague Σουρωτή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα ισχυριστεί οτι η αποστολή της ΑΕΚ είχε φύγει από το γήπεδο όταν έγιναν τα επεισόδια και θα αποδώσει ευθύνες στους χειρισμούς της αστυνομίας.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο νομικός σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» κ. Λίβας, που ζήτησε μεταβολή όλων των κατηγοριών. Τόσο για τη ρίψη φωτοβολίδας και τη φωτιά που μπήκε μπροστά από τη Θύρα 7, όπως και για τα επεισόδια.

Διαβάστε ακόμη:

Η υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού και η Αστυνομία...

Ολυμπιακός: «Οτιδήποτε άλλο εκτός από πρόστιμο θα είναι σκάνδαλο»!

Θυμίζουμε την κλήση:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 08/02/2018 και ώρα 15:30) την παρακάτω ΠΑΕ, στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 20ή αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 3 περ. β΄, 4 περ. β΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο».

Keywords
Τυχαία Θέματα