Διοργανώστε αποκριάτικο πάρτι στις αίθουσες του SEMELI HOTEL

Ο εορτασμός των Αποκριών, όπως γίνεται στις μέρες μας, αντικατέστησε τα αρχαία έθιμα των γιορτών προς τιμήν του Διονύσου και άλλων θεών για την υποδοχή της άνοιξης, την εξύμνηση της γονιμότητας και τον εξαγνισμό του κακού. Οι άνθρωποι μεταμφιέζονταν, χόρευαν και τραγουδούσαν πίνοντας κρασί και διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί. Στις μέρες μας οι συνήθειες αυτές λίγο πολύ διατηρούνται, με τη διοργάνωση παρελάσεων στους διάφορους δήμους και με πάρτι σε σπίτια ή σε χώρους εκδηλώσεων.

Το SEMELI HOTEL εγγυάται την επιτυχία κάθε είδους εκδήλωσης, καθώς διαθέτει την εμπειρία και

τις υποδομές για ένα άψογο αποτέλεσμα. Οι ζεστές και ευρύχωρες αίθουσες του ξενοδοχείου είναι ιδανικές για να φιλοξενήσουν εταιρικά, σχολικά ή και ιδιωτικά αποκριάτικα πάρτι, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ατμόσφαιρα που απαιτεί μια τέτοια εκδήλωση. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες της κάθε περίστασης και παρέχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να υπάρχει άρτια τεχνική κάλυψη.

Όσον αφορά το κομμάτι του φαγητού και του ποτού, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας επιτυχημένης βραδιάς, στο πλούσιο μενού του SEMELI HOTEL θα βρείτε τους συνδυασμούς που ταιριάζουν περισσότερο με τα γούστα σας.

Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πάντα πρόθυμο να σας ακούσει και να σας προτείνει ιδέες για τις λεπτομέρειες της οργάνωσης του πάρτι σας. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους τη διακόσμηση του χώρου, τη μουσική, τα ποτά και, ακόμα, το ενδεχόμενο μιας θεματικής, που θα ενθουσιάζει τους προσκεκλημένους και θα δώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο πάρτι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.semelihotel.com.cy/blog/events

Keywords
Τυχαία Θέματα