Τι αναφέρει η ανακοίνωση «Αστυνομίας» για φόνο Αποστολίδη

Άνδρας 22 χρόνων, συνελήφθη στην Τουρκία όταν μετέβη σε αστυνομικό σταθμό και ομολόγησε ότι σκότωσε τον Ελληνοκύπριο Σολωμό Αποστολίδη.

Συνελήφθη ο Τούρκος φερόμενος δολοφόνος Αποστολίδη

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της "αστυνομίας" ο 22χρονος E.S. μετέβη σε σταθμό της πόλης Γιαλόβα, στο προάστιο Τσιναρτσίκ της Τουρκίας σήμερα το απόγευμα και ομολόγησε ότι σκότωσε τον Αποστολίδη.

Σεντούρκ: Σκότωσα τον Αποστολίδη

Κηδεύτηκε

το Μεγάλο Σάββατο ο άτυχος Σόλων Αποστολίδης

Ο άνδρας συνελήφθη και ανακρίνεται, καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Ερντίκ Σεντούκ έφυγε την περασμένη εβδομάδα, από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου με προορισμό τα Άδανα της Τουρκίας.

Την ίδια μέρα θεάθηκε μαζί με τον 65χρονο Σολωμό Αποστολίδη ο οποίος εντοπίστηκε δολοφονημένος σε δασώδη περιοχή κοντά στο λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας.

Οι κατοχικές αρχές αναζητούσαν το νεαρό Τούρκο. Πρόκειται για πρώην υπάλληλο του καζίνο στο οποίο θεάθηκε για τελευταία φορά ο άτυχος Αποστολίδης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μπαρμπαρός Σανσάλ, ο Τούρκος σχεδιαστής μόδας που λιντσαρίστηκε απο τις κατοχικές αρχές, αναφέρει ότι ο εν λόγω νεαρός συμμετείχε στην παράνομη μεταφορά του από τα κατεχόμενα στην Τουρκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα