Τι "ψηφίζουν" προεδρικό και πολιτική ηγεσία για διακοπές


Μέρες ανάπαυλας, χαλάρωσης και… περισυλλογής είναι αυτές που διανύουμε για τον περισσότερο κόσμο.Οι μέρες του Αυγούστου λοιπόν είναι και για τους πολιτικούς αρχηγούς μέρες θερινών διακοπών, ενόψει του απαιτητικού φθινοπώρου που ακολουθεί.

Με την σύζυγο του Άντρη θα περάσει τις πολύτιμες μέρες ξεκούρασής του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ρόδο. Επόμενος σταθμός του Νίκου Αναστασιάδη θα είναι όπως και κάθε χρόνο η προεδρική

κατοικία στο Τρόοδος, όπου φροντίζει να περνάει και εκεί κάποιες μέρες του Αυγούστου μαζί με την σύζυγο του Άντρη και τις δυο του κόρες, μαζί με τις οικογένειές τους.

Ομοφωνία ΑΚΕΛ, και ΔΗΣΥ σημειώνεται στην Επαρχία Πάφου. Οι δυο αρχηγοί κομμάτων, Άντρος Κυπριανού και Αβέρωφ Νεοφύτου ψηφίζουν Πάφο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο αρχηγός του Δημοκρατικού Συναγερμού εξάλλου, Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν έχει κρύψει ποτέ την μεγάλη του αγάπη στην γενέτειρά του, Αργάκα, όπου περνάει κάθε χρόνο τις διακοπές του.

Τον Πύργο Τυλληρίας επέλεξε ο Γιώργος Περδίκης για τις θερινές του διακοπές. Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, θα βρεθεί με την οικογένειά του στην ακριτική περιοχή, για στιγμές χαλάρωσης και «φόρτισης μπαταριών».

Τις… Θερμοπύλες της πρωτεύουσας θα φυλάξουν Νικόλας Παπαδόπουλος και Ελένη Θεοχάρους οι οποίοι δεν αναμένεται να εγκαταλείψουν την Λευκωσία παρά μόνο για μερικές μέρες, όπου ο μεν Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος αναμένεται να βρεθεί στον Πρωταρά και η μεν Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη για μονοήμερες εκδρομές ανά την Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα