Τι αλλάζει για τους πελάτες του Συνεργατισμού από αύριο (vid)

Τίποτα δεν αλλάζει για τους πελάτες του Συνεργατισμού την επόμενη ημέρα της παράδοσης των κλειδιών στην Ελληνική Τράπεζα, σύμφωνα με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ειρένα Γεωργιάδου, η οποία επεσήμανε πως η όποια μετάβαση από το ένα στο άλλο καθεστώς θα είναι εντελώς ομαλή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» του SIGMA, η κα Γεωργιάδου τόνισε ότι ο γενικός κανόνας που όλοι όσοι συναλλάσσονταν με τον Συνεργατισμό θα πρέπει να έχουν

κατά νου, είναι ότι καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει σε σχέση με τις συναλλαγές, ενώ, αν κάτι αλλάξει, η Ελληνική Τράπεζα θα επικοινωνήσει με τους επηρεαζόμενους εγκαίρως.

Σημείωσε δε ότι όλα τα καταστήματα του Συνεργατισμού θα ανοίξουν κανονικά τη Δευτέρα, ενώ οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν χρήση όλων ανεξαρτήτως των υπηρεσιών, όπως πληρωμές με κάρτες, επιταγές, πιστωτικές διευκολύνσεις και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επίσης, το δίκτυο ΑΤΜ του Συνεργατισμού θα λειτουργεί κανονικά, με τους πελάτες του Συνεργατισμού να μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές και από το δίκτυο της Ελληνικής Τράπεζας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Το ίδιο θα ισχύει και για τους πελάτες της τελευταίας, οι οποίοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα ΑΤΜ του Συνεργατισμού.

Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα μπαίνουν κανονικά στους λογαριασμούς, τα overdrafts θα ισχύουν, ενώ οι αυτόματες εντολές πληρωμών προς υπηρεσίες κοινής ωφέλειας ή άλλες εταιρίες θα πραγματοποιούνται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τόνισε δε ότι οι όροι όλων των δανειακών συμβάσεων, οι υποχρεώσεις και οι δόσεις, παραμένουν ως έχουν.

Ερωτηθείσα σχετικά με τους υπαλλήλους του Συνεργατισμού οι οποίοι θα μεταφερθούν στην Ελληνική Τράπεζα, η κα Γεωργιάδου απάντησε ότι τη Δευτέρα όλοι θα προσέλθουν κανονικά στις θέσεις εργασίας τους, εκφράζοντας, παράλληλα, την ετοιμότητα της Τράπεζας να υποδεχτεί το νέο προσωπικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα