Θρήνος για τον Στέλιο Κρέουζο- Καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά (vid)

Ηθικός, ανθρωπιστής, επαγγελματίας, αγωνιστής.

Ο αγαπημένος μας Στέλιος Κρέουζος, «έφυγε» νωρίς, σε ηλικία μόλις 51 χρόνων, αντιμετωπίζοντας χρόνια και πολλαπλά προβλήματα υγείας, καταλείποντας δύο παιδιά, τον Αντρέα και την Εβίτα-Μαρίνα, ηλικίας οκτώ χρόνων.

Ασκούσε το δημοσιογραφικό λειτούργημα για 25 χρόνια, εργαζόμενος στον έντυπο Τύπο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Εργάστηκε στην «Χαραυγή», τον «Άστρα», το συγκρότημα ΔΙΑΣ, ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκε στο δυναμικό του ΡΙΚ.

 Όπου

κι αν εργάστηκε, υπήρξε κοινωνικά δραστήριος και συνδικαλιστικά ενεργός και διακρινόταν για τον πράο του χαρακτήρα, την καλοσύνη και την θέρμη με την οποία περιέβαλλε φίλους και συναδέλφους.

Υπηρέτησε την δημοσιογραφία  άοκνα, με ανιδιοτέλεια, φιλότιμο και θάρρος, τόσο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όσο και το ραδιόφωνο, στην σύνταξη και Αρχισυνταξία.

Ο Στέλιος έκανε ένα χρόνο πρακτική εξάσκηση στην Νομική Υπηρεσία, με άριστα αποτελέσματα και τον Οκτώβριο του 2019 είχε αρχίσει διδακτορικό και παράλληλα εργαζόταν και στο νομικό τμήμα του ΡΙΚ.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Κρέουζου.

«Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, η δημοσιογραφική οικογένεια και όλοι μας χάνουμε έναν συνεπή επαγγελματία της ενημέρωσης και έναν ωραίο άνθρωπο. Εκφράζω την λύπη μου για την πρόωρη απώλεια του φίλου δημοσιογράφου».

Για να  προσθέσει  ότι «θα θυμόμαστε πάντα τον φίλο Στέλιο με το ξεχωριστό φιλότιμο και την αφοσίωση που τον διέκριναν».

Η κηδεία  θα τελεστή την ερχόμενη Δευτέρα, στη 13:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Το συγκρότημα ΔΙΑΣ, η τηλεόραση Σίγμα και το Sigmalive εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα