Θρήνος για τον 41χρονο Λευτέρη: «Άφησες πίσω σου τον μονάκριβο σου γιο»

Έχασε τη μάχη με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία ο 41χρονος, Ελευθέριος Ελευθερίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Κοινότητας Κυπερούντας, «Απεβίωσε ο συγχωριανός  μας Λευτέρης Ελευθερίου .Η κηδεία του μακαριστού Λευτέρη θα γίνει τη Δευτέρα 27/6 στην εκκλησία Αγίου Αρσενίου στις 5.30.Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια».

Συγκλονίζει η ανάρτηση της αδελφής του, Κούλας Ελευθερίου, στο Facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε:  «Αδερφάκι μου, φως

μου, αγάπη μου , Λευτερούι μου. Ήρωα της ζωής μου, φάρε και οδηγέ μου. Έφυγες και μας άφησες μόνους. Οκτώ χρόνια μάχης με τη λευχαιμία και δεν παραπονέθηκες ποτέ. Η πίστη σου στο Θεό και η αστείρευτη αγάπη για το γιο σου σου σε βοηθούσαν να συνεχίζεις. Πάντα έβλεπες μπροστά. Έκανες τόσες θεραπείες και πάντα έλεγες Δόξα Σοι ο Θεός. Ξυπνούσες το πρωί και αντιμετώπιζες τη ζωή όσο δύσκολη κι αν ήταν, πάντα με ένα χαμόγελο, με μια αγκαλιά, ένα σ’ αγαπώ. Έδινες κουράγιο απλόχερα στους γύρω σου. Κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τη δύναμη της ψυχής σου.

Έφυγες στα ξαφνικά αφήνοντας πολλά ερωτηματικά αναπάντητα για το πώς συνέβηκε αυτό. Είναι αδιανόητο. Κανείς φυσικά δεν θα απαντήσει. Έφυγες και άφησες πίσω σου τον μονάκριβο σου γιο που τόσο λάτρευες και λατρεύεις, το καμάρι σου, το λεβέντη σου, τους γονείς μας και όλους εμάς  που σε αγαπάμε και μας λείπεις. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει την συντριβή μας. Μας έχουν κοπεί χέρια και πόδια, καθώς εσύ ήσουν και τα χέρια και τα πόδια μας, η ζωή μας ολόκληρη. Ο χρόνος απλά θα ναρκώσει τις πληγές, αυτές όμως πάντα θα αιμορραγούν. Τίποτα δεν μπορεί πλέον να είναι ίδιο, καθώς εσύ ήσουν όλη μας η ζωή.

Η απώλεια σου κυβερνά το νου και τη ψυχή μας. Το κενό που αφήνεις πίσω σου δεν μπορεί να το αναπληρώσει κανείς.

Η κηδεία για όσους θέλουν να παραστούν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, στις 5:30  από τον ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου στην Κυπερούντα.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στις θείες και θείους μας, στα ξαδέρφια μας και σε όλους εσάς που ήσασταν δίπλα του και δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε επίσης: Καρέ καρέ η διάσωση με ελικόπτερο 60χρονου που τραυματίστηκε στο Τρόοδος (vid)
 

Keywords
Τυχαία Θέματα