Θριάμβευσε η Κύπρος

ΤΖΟΥΝΤΟ
Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Κυπριακή αποστολή του Τζούντο στο διεθνές τουρνουά «Πατρίδα 2016», που έγινε στο «Παλατάκι» του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η αποστολή μας επέστρεψε στην Κύπρο με 16 μετάλλια (12 χρυσά, 3 αργυρά, 1 χάλκινο) και εξασφάλισε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.

Πρόκειται για πολύ

σημαντικές επιτυχίες, αν υπολογίσουμε πως στο τουρνουά συμμετείχαν 750 αθλητές από 12 χώρες, μεταξύ άλλων από Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρωσία και Γεωργία, που παραδοσιακά έχουν διακρίσεις στο άθλημα του Τζούντο.

Οι προπονητές που συνόδευσαν τους αθλητές ήταν οι Πιερης Λεονίδου και Σάββας Χαραλάμπους. Επίσης, από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τους αθλητές συνόδευσαν ο Ταμίας Τάσος Χατζηαδάμου, το Μέλος Στέλλα Σκουρουμούνη και ο Τεχνικός Σύμβουλος Χριστόδουλος Χριστοδουλίδης.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τζούντο θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές και προπονητές για τις επιτυχίες τους και να τους ευχηθεί ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Τα χρυσά στην κατηγορία Παίδων Α και Β
1. Αδαμαντία Χριστοδουλίδου -24kg
2. Πέτρος Χριστοδουλίδης -32 kg
3. Στέλλα Τσίκου -33 kg
4. Ερατώ Χαραλάμπους -41 kg
5. Μάριος Χαραλάμπους -42 kg
6. Κύπρος Ανδρέου -46 kg
7. Γιώργος Μπαλαρτζιασβίλλι -55 kg
8. Οδυσσέας Γιωργάκης -60 kg

Χρυσά στην κατηγορία έφηβοι, άνδρες, νεανίδες και γυναίκες
1. Σοφία Ασβεστά -52kg
2. Χρίστος Σκουρουμούνης -60 kg
3. Χρίστος Τρικωμίτης -66kg
4. Κυριάκος Νικολάου -81kg

Αργυρό μετάλλιο
1. Φάνης Χαραλάμπους -55kg

Χάλκινα μετάλλια
1. Χαρίλαος Χατζηιωάννου -73kg
2. Χάρης Αποστόλου -73 kg
3. Αγγελική Μουζούρα -44 kg

Ενδιαφέρον στην κορυφή, αλλά και στην ουρά
ΒΟΛΕΪ
Ένας αγώνας στα ψηλά και ένας αγώνας στα χαμηλά ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α΄ Κατηγορίας. O αγώνας Ανόρθωσις - Τεχνοοικία ΑΕΚ στο ΑΤΙ και Άρη Πολεμίου - Ολυμπιάδας στο Γήπεδο Πολεμίου προκαλούν το ενδιαφέρον, αφού στον πρώτο αγώνα θα διεκδικήσουν τη νίκη δυο ομάδες που πρωταγωνιστούν, και στον δεύτερο το αποτέλεσμά του θα ξεκαθαρίσει ή θα δώσει παράταση στο θέμα της παραμονής.
Οι φίλοι του βόλεϊ που θα βρεθούν στο ΑΤΙ είναι σίγουρο ότι θα παρακολουθήσουν ωραίο θέαμα από δυο ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά. Η Ανόρθωσις βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που έδειξε και στον αγώνα με τον Prestige Απόλλωνα και την εμφάνισή της στο τρίτο σετ, το οποίο κέρδισε 25-14. Από την άλλη η Τεχνοοικία ΑΕΚ πάει στη Λευκωσία με νέα προπονήτρια τη Ρούλα Κατσαμπή και ανεβασμένη ψυχολογία.
Το ντέρμπι της ουράς προκαλεί ενδιαφέρον έστω κι αν υπάρχει διαφορά επτά βαθμών μεταξύ των δυο ομάδων. Ο γηπεδούχος Άρης θα τα παίξει όλα για όλα για να αποσπάσει τους πρώτους τρεις βαθμούς, ενώ η Ολυμπιάδα θέλει νίκη για να ξεγνοιάσει.
Στους άλλους δυο αγώνες υπάρχει το «μίνι» λεμεσιανό ντέρμπι μεταξύ Prestige Απόλλων - E.Ν. Αγ. Αθανασίου στο γήπεδο του Απόλλωνα, με ξεκάθαρο φαβορί τις πρωτοπόρες, ενώ στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το ΘΟΪ υποδέχεται την Transbunker ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα