Θησαυροί στο Charity Idols για την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς!

Πραγματικοί θησαυροί στις Πρωτοχρονιάτικες φιλανθρωπικές δημοπρασίες του Charity Idols. Σημαντικά αντικείμενα με συλλεκτική και συναισθηματική αξία. Στο πλαίσιο των εν λόγω δημοπρασιών θα στηριχθούν ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός και ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα».

Το πρωινό της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου οι Sir Alex Ferguson (€360), Στάθης Αλωνεύτης (€350), Michael Owen

(€222), Fabiano (€180) και Βασίλης Σπανούλης (€120) βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις των προσφορών, με τις δημοπρασίες να κλείνουν το βράδυ της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2023. Συνοπτικά τα αντικείμενα των δημοπρασιών είναι τα εξής:

Sir Alex Ferguson, επίσημη φανέλα της Manchester Utd με την υπογραφή του, την οποία εξασφάλισε η διοίκηση της Ομόνοιας στο μεταξύ τους παιχνίδι.Michael Owen, επίσημη φανέλα Εθνικής Αγγλίας με το όνομα και την υπογραφή του.Fabiano, τα γάντια που φορούσε στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος 2020/21 το οποίο κατέκτησε η Ομόνοια.Βασίλης Σπανούλης, επίσημη φανέλα ΟΣΦΠ με το όνομα και την υπογραφή του.Συλλεκτική φανέλα Εθνικής Κύπρου επί εποχής Άγγελου Αναστασιάδη με τις υπογραφές Μιχάλη Κωνσταντίνου (Πρώτος σκόρερ) και Γιάννου Οκκά (Πρώτος σε συμμετοχές).Στάθης Αλωνεύτης, το δικό του βραβείο PASP MVP of the Week (τελευταία αγωνιστική του 2018/19, ΑΠΟΕΛ πρωταθλητής) με την υπογραφή του. Είναι το τελευταίο ατομικό βραβείο της καριέρας του.Γιώργος Σαββίδης, το επίσημο βιβλιαράκι των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ Αθηνών με την υπογραφή του.Βιογραφία του Γιώργου Θυρώτου (ΑΕΛ Λεμεσού) με αφιέρωση του συγγραφέα Τάκη Μιχαήλ και την υπογραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη.Φορεμένες φανέλες των Bert Esselink (Ολυμπιακός) και Juan Felipe (Νέα Σαλαμίνα).Επίσημες εμφανίσεις Πάφου και Ανόρθωσης με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών τους.Μπάλες με τις υπογραφές των ομάδων ΑΠΟΕΛ, Πάφου και Ομόνοιας.

Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των δημοπρασιών και να συμμετέχετε σε αυτές στο www.charityidols.com/auctions

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θησαυροί, Charity Idols, Πρωτοχρονιάς,thisavroi, Charity Idols, protochronias