Θετικές προϋποθέσεις για πρόκριση

ΑΕΛ
Μέσα σε άριστο κλίμα η ομάδα του Μπαλταζάρ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΛ για το μεγάλο αυριανό παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Το κύπελλο αποτελεί τον βασικό στόχο της λεμεσιανής ομάδας και γι' αυτό υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα για την πρόκριση.

Ξέρουν ότι το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο, όμως η αλλαγή στην ψυχολογία που έφερε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και η αυτοπεποίθηση της ομάδας που επανήλθε σε υψηλά επίπεδα, λόγω των καλών αποτελεσμάτων δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να παλέψουν οι κίτρινοι για την πρόκριση στον αυριανό αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας ετοιμάζει ειδικό πλάνο για τον αγώνα της Τετάρτης. Προτεραιότητά του είναι οι ποδοσφαιριστές του να είναι καλά διαβασμένοι αμυντικά, αφού για τον ίδιο το κλειδί της επιτυχίας θα είναι να κρατήσει η ομάδα του το μηδέν παθητικό.

Αν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ πετύχουν αυτόν τον στόχο, τότε θα έχουν κάνει το πιο αποφασιστικό τους βήμα για την πρόκριση, αφού στην επίθεση έχουν την ποιότητα για να φτιάξουν φάσεις και να σημειώσουν το ένα γκολ που θα είναι αρκετό.

Αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του ο κ. Μπαλταζάρ είναι να έχουν καθαρό μυαλό και να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη. Στον τελευταίο αγώνα της, η ΑΕΛ αν και καλύτερη πλήρωσε δυο στιγμές αδράνειας.

Στο αυριανό παιγνίδι, κάτι τέτοιο απαγορεύεται να συμβεί, αφού μετά το έργο των παικτών θα γίνει πάρα πολύ δύσκολο. Γι' αυτό και τους έχει επιστήσει την προσοχή και τους ζήτησε να είναι συνεχώς συγκεντρωμένοι.

Όλοι διαθέσιμοι
Το θετικό για τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας είναι πως έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον Τζούνιορ. Αυτό του επιτρέπει να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα. Στον πρώτο αγώνα επέλεξε για την κορυφή της επίθεσης τον Μαύρου αφήνοντας στον πάγκο τον Αρουαμπαρένα.

Για αύριο, η επιλογή του όπως όλα δείχνουν θα είναι να αγωνιστεί ο Βάσκος στην κορυφή. Όμως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δείξει στην μέχρι τώρα θητεία του στην ομάδα ότι προσπαθεί να επιλέξει τους παίκτες εκείνους που ταιριάζουν στο κάθε παιγνίδι.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώνεται σήμερα και ο κ. Μπαλταζάρ θα δοκιμάσει και στην τελευταία προπόνηση κάποια πράγματα όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στον αυριανό αγώνα. Υπάρχει ένα ερωτηματικό για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στα φτερά.

Ο Μέσκα δείχνει να έχει το προβάδισμα για τη μια πλευρά, ενώ για την άλλη είναι όλα ανοικτά, αφού οι Γεωργιάδης και Σάσι έχουν περίπου τις ίδιες πιθανότητες να αγωνιστούν. Έκπληξη θα είναι αν επιλεχθεί ο Μπλάνκο για να ξεκινήσει το παιγνίδι.

Φεύγουν τα εισιτήρια
Όσα εισιτήρια έχουν στη διάθεσή τους οι ΑΕΛίστες αναμένεται ότι θα τα εξαφανίσουν και θα γεμίσουν το πάνω διάζωμα της Ανατολικής του Τσιρείου. Να υπενθυμίσουμε ότι το κάτω διάζωμα μετά από τιμωρία θα παραμείνει κλειστό για τους φίλους της ΑΕΛ στον αυριανό επαναληπτικό με το ΑΠΟΕΛ!

Η προπώληση προχωρά με γοργούς ρυθμούς για τους κίτρινους της Λεμεσού, που ευελπιστούν να δουν ένα sold out στο αυριανό ντέρμπι, να πάρει η ομάδα την απαραίτητη στήριξη και στο τέλος της αναμέτρησης, κόσμος και ποδοσφαιριστές να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα