Θέση παίρνει το ΕΛΑΜ για την «εξέγερση» στην Κοφίνου

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΛΑΜ σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν την Παρασκευή το βράδυ στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου.

Νέα "εξέγερση" στην Κοφίνου - Τρίτη σύλληψη για τα χθεσινά

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Η "εξέγερση" στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου και τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν στο χώρο οι "εξεγερμένοι" αλλοδαποί, οι

οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, τα έκαναν γυαλιά καρφιά, βάζοντας φωτιές και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, ούτε ατιμώρητη.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ζητά την άμεση απέλαση όλων των αλλοδαπών που εμπλέκονται στα επεισόδια στην Κοφίνου. Όταν δεν σέβονται το κράτος που τους φιλοξενεί, τότε ούτε και το κράτος θα πρέπει να τους σεβαστεί.

ΕΛΑΜ για τουρκικές προκλήσεις

Σήμερα όλα τα πολιτικά κόμματα παρουσιάζονται θορυβημένα για τις τουρκικές προκλήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, ψάχνοντας να βρουν το λάθος.

Το λάθος δυστυχώς προέρχεται από τις εσφαλμένες πολιτικές και στρατηγικές που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις και τα πολιτικά κόμματα, εδώ και δεκαετίες, μέσω των οποίων κατάφεραν να αποδυναμώσουν την Κύπρο.

Δείγμα της επιπολαιότητας με την οποία προσεγγίζουν διάφορα θέματα, είναι το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 13 Οκτωβρίου του 2017, που έγινε αποδεκτό από όλα τα πολιτικά κόμματα ΠΛΗΝ του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), στο οποίο υπήρχε αναφορά να επιδιωχθεί η αποστρατιωτικοποίηση του νησιού, αφήνοντας την Κύπρο έρμαιο των οποιονδήποτε εξωτερικών απειλών.

Είναι καιρός ΟΛΟΙ τους να αντιληφθούν, ότι το διεθνές σύστημα δεν είναι ένας παραμυθένιος κόσμος, γι’ αυτό θα πρέπει να χαράζουν πολιτικές με ρεαλισμό και όχι βάσει ουτοπικών προσεγγίσεων.

ΕΛΑΜ για καταστροφές στη Λεμεσό

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στους πληγέντες από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι βροχές λίγων ωρών.

Θέτουμε ενώπιον των ευθυνών τους την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες υπηρεσίες, για το γεγονός ότι δεν λήφθηκαν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, παρά τις προειδοποιήσεις, για να μπορέσουν να αποτρέψουν τις όποιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Η Κυβέρνηση ας ελπίσουμε να μην μείνει στα λόγια και στα περιβόητα προεκλογικά αναπτυξιακά έργα, που κατάντησαν την Λεμεσό μια νέα Βενετία. Το Κράτος έχει υποχρέωση να σταθεί αρωγός δίπλα στους πολίτες, να καταγράψει τις ζημιές και να αποζημιώσει τους πληγέντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα