Κτηνωδία: Άφησε νηστικά μέχρι θανάτου τα σκυλάκια της (pics)

Ακόμη μια κτηνωδία με θύμα ανυπεράσπιστα ζώα συνέβη στην Πάφο.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία Βρετανίδα ηλικίας περίπου 45 ετών η οποία διέμενε σε διαμέρισμα στη Χλώρακα, έφυγε και άφησε κλεισμένα στο διαμέρισμα χωρίς φαγητό και νερό τα τρία σκυλιά της με αποτέλεσμα αυτά να βρουν φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με την καταγγελία η 45χρονη η οποία ενοικίαζε το διαμέρισμα εγκατέλειψε το διαμέρισμα εδώ και καιρό, κλειδώνοντας κυριολεκτικά τα τρία κατοικίδια της χωρίς αυτά να έχουν πρόσβαση σε νερό και σε φαγητό.

Παρά τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη να εντοπίσει

τηλεφωνικώς την ενοικιάστρια του διαμερίσματός του αυτό δεν κατέστη δυνατό ενώ η έντονη δυσοσμία από τα νεκρά σκυλιά κίνησε υποψίες στους γείτονες οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν τι συμβαίνει.

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος βρισκόταν στο εξωτερικό όπου και ζει και ήρθε στην Πάφο άρον άρον προκειμένου να ανοίξει το διαμέρισμα και να δει το τι συμβαίνει.

Το θέαμα που αντίκρυσε δεν μπορεί να περιγράφει με λόγια. Τα σκυλιά και τα τρία, βρισκόντουσαν νεκρά και σε αποσύνθεση εντός του διαμερίσματος ενώ η κατάσταση του διαμερίσματος αποκρουστική.

Για την υπόθεση ο ιδιοκτήτης θα προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία δίνοντας βεβαίως και τα στοιχεία της ανεκδιήγητης ενοικιάστριας του διαμερίσματός του.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μπορεί να ενοχλήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα