Θεοχάρους: Ζητήσαμε την παραίτηση του Συλλούρη από την Προεδρία της Βουλής

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προέδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη σχετικά με το βίντεο του Al Jazeera, ζητώντας την παραίτηση του Δημήτρη Συλλούρη από την Προεδρία της Βουλής.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Επειδή το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού στον τόπο μας είναι απογοητευτικό και συναγωνίζεται την ηθική κατάρρευση πολιτείας και κοινωνίας, επαναλαμβάνουμε με όσο πιο απλή γλώσσα μπορούμε:

Ο κύριος

Δημήτρης Συλλούρης αποχώρησε από την Αλληλεγγύη ευθύς ως ανέλαβε την Προεδρία της Βουλής και εκδηλώνοντας πρόθεση να είναι υπερκομματικός πρόεδρος.

Η Αλληλεγγύη υπέστη μαζί με όλο τον λαό συγκλονισμό και καταισχύνη με όσα μετέδωσε το αραβικό δίκτυο Al Jazeera. Ζήτησε από την Εισαγγελία και την Αστυνομία τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την τιμωρία όλων των ενόχων.

Η Αλληλεγγύη στη χθεσινή ανακοίνωσή της ζήτησε από τον κύριο Συλλούρη να παραιτηθεί ικανοποιώντας το περί δικαίου αίσθημα του λαού.

Η Αλληλεγγύη από τον περασμένο Ιούλιο τουλάχιστον, εκδίδει καθημερινά ανακοινώσεις στηλιτεύοντας τη λεηλασία του εθνικού πλούτου και την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος από την άναρχη δόμηση των κατασκευαστικών βιομηχανιών, που ανήκουν σε συγκεκριμένους ολιγάρχες που εκποιούν την κυπριακή υπηκοότητα και τα κυπριακά διαβατήρια.

Η Αλληλεγγύη συνεχίζει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς και της αποδόμησης του κράτους δικαίου με όσα όπλα διαθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα