Προπονείται κανονικά ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν βρίσκεται στα σχέδια του Αντρέ Βίλας Μπόας για την Μαρσέιγ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, στο πλαίσιο της οποίας θα αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό, στην φάση των ομίλων του Champions League

Ωστόσο, ο Ελληνας επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, δεδομένου ότι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, δεν... ανησυχεί ιδιαίτερα, αφού απολαμβάνει

ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στους Μασσαλούς. Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για τον οποίον, η διοίκηση της Μαρσέιγ θέλει να... απαλλαγεί από τον Μήτρογλου.

Ομως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αφού η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, με τις περισσότερες πιθανότητες για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Μήτρογλου, να συγκεντρώνουν η Ρωσία και η Μέση Ανατολή.

Στο διάστημα μέχρι να βρεθεί ένας σύλλογος που είτε θα αποκτήσει, είτε θα «δανεισθεί» τον Ελληνα άσο -όπως συνέβη πέρυσι με την Αϊντχόφεν- ο Μήτρογλου προπονείται κανονικά με την Μαρσέιγ, όπως προβλέπεται στο άρθρο 507 του ποδοσφαιρικού χάρτη, που έχει συναφθεί μεταξύ της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και της ένωσης επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Γαλλίας.

Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «La Provence», στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται ότι «Με εξείρεση τους ιατρικούς λόγους, ο σύλλογος δεν μπορεί να κρατήσει κανέναν παίκτη με επαγγελματικό συμβόλαιο, μακριά από το σύστημα που έχει δημιουργηθεί εντός του συλλόγου για προετοιμασία και συλλογική προπόνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα