Θεοχάρους: «Θα γίνουν προσθήκες τις επόμενες μέρες»

Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους μίλησε στον Super Sport fm για τις επόμενς προσθήκες της ομάδας, για το θέμα του Μαρσίνιο καθώς και για το αν έχει γίνει πρόταση στον Ουάρντα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

... Για τις προσθήκες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα: «Έχουμε πει πως με την έναρξη της προετοιμασίας θέλαμε να είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο, θα γίνουν προσθήκες και τις επόμενες ημέρες. Σχετικά με τους δύο ποδοσφαιριστές

που ανακοινώθηκαν, είναι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές. Γίνονται πολύ σωστές κινήσεις και είμαστε ευχαριστημένοι πως σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας είμαστε σε καλό δρόμο.

...Για την υπόθεση Μαρσίνιο: « Γνωρίζαμε τις ιδιαιτερότητες της μεταγραφής. Έχουμε πάρει διαβεβαιώσεις από τους εκπρόσωπους του ποδοσφαιριστή πως θα λυθεί το πρόβλημα. Θα δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο γιατί μιλάμε για έναν πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή που θέλουμε να φέρουμε στην Κύπρο. Θεωρούμε πως θα έχουμε αίσιο τέλος στην υπόθεση».

...Για το αν έχει γίνει πρόταση στον Αμρ Ουάρντα: «Όχι, δεν έχουμε κάνει πρόταση. Όπως έχω πει, το όνομα της Πάφου είναι συνέχεια στο προσκήνιο, σε παιχνίδια κάποιον μάνατζερ που θέλουν να ανεβάσουν την αξία τους. Εμείς κάνουμε τις ανακοινώσεις μας όποτε έχουμε κάτι σίγουρο».

Δαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα