Θεμιστοκλέους από Βουλή: Κατάντησε η Επιτροπή καφενείο – Κανένας σεβασμός

Απαντήσεις για τις κατηγορίες που δέχθηκε από συναδέλφους του βουλευτές με το πέρας της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής έδωσε ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Ο βουλευτής του ΕΛΑΜ είπε ότι η Επιτροπή «κατάντησε απλό καφενείο. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, καμιά απολύτως θετική προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την Επιτροπή. Έγραψαν θέματα προς συζήτηση δεν έστειλαν επιστολές και σήμερα μου αρνήθηκαν να εγγράψω αυτονόητο

θέμα με την επιχειρηματολογία ότι δεν ήταν αιτιολογημένο. Ήταν δικό μου θέμα, του κόμματος μου. Αυτή η νοοτροπία συνεχίζεται», είπε.

Διαβάστε επίσης: Νέα ένταση – Ξαναχτυπά ο Θεμιστοκλέους και τα βάζει με κατοίκους Κ.Πύργου

«Σε ότι αφορά τους κατοίκους του Κάτω Πύργου, θα επαναλάβω ότι είπα. Η ευθύνη όσων κατοικούν στις ελεύθερες περιοχές που διέρχονται ή πηγαίνουν κατεχόμενα είναι δική τους. Δεν έχει ούτε η Κυβέρνηση ούτε ο Υπουργός Κυβέρνηση. Αν είναι ανήλικος μαθητής η ευθύνη ανήκει στον κηδεμόνα ή γονέα του», σημείωσε.

«Δεν καταδικάσαμε κανένα κάτοικο της ακριτικής, ηρωικής περιοχής του Κάτω Πύργου. Δεν μπορεί όμως να δίνουμε προνόμια σε μια περιοχή εις βάρος του συνόλου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να τους παρέχουμε χωρίς να επηρεάζει το σύνολο. Δεν μπορεί να περιορίζουμε θέσεις στα Πανεπιστήμια ειδικά για τους κατοίκους της περιοχής αυτής», είπε ο βουλευτής.

«Ακόμη μια φορά το ΑΚΕΛ επιδεικνύει οξείας έχθρα προς ΕΛΑΜ αλλά και προς εμένα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα