Θέματα επαρχίας Αμμοχώστου συζήτησε η ΤΕΒΕΑ με Δήμαρχο Αγίας Νάπας

Θέματα που απασχολούν την Αγία Νάπα και την επαρχία Αμμοχώστου γενικότερα συζήτησαν αντιπροσωπεία της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας Χρίστο Ζαννέττου.

Σε  ανακοίνωση της ΤΕΒΕΑ αναφέρεται ότι «στη συνάντηση συζητήθηκαν το θέμα της επικείμενης μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ανάγκη δημιουργίας αγκυροβολίων στην περιοχή για αποβίβαση επισκεπτών από κρουαζιερόπλοια, η πρόσβαση επισκεπτών από θαλάσσης και το μεταναστευτικό».

Ακόμα

συζητήθηκαν «το θέμα του Τοπικού Σχεδίου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές επιχειρήσεις. Ο Δήμος Αγίας Νάπας και η ΤΕΒΕΑ έχουν ήδη προχωρήσει σε μελέτες και επαφές με τους αρμόδιους φορείς για το θέμα της δημιουργίας αγκυροβολιών και της πρόσβασης επισκεπτών από θαλάσσης και συμφωνήθηκε όπως γίνει ο κατάλληλος συντονισμός».

Η αντιπροσωπεία της ΤΕΒΕΑ «επαναβεβαίωσε τη στήριξη της προς τον  Δήμο Αγίας Νάπας. Από πλευράς του ο Χρίστος Ζαννέττου διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα συνεχίσει τη συνεργασία με την ΤΕΒΕΑ για την ευημερία τόσο του Δήμου Αγίας Νάπας αλλά και γενικότερα της επαρχίας Αμμοχώστου», αναφέρεται.

ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα