«Θέλουμε σήμερα να κάνουμε το πρώτο βήμα» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό κυπέλλου είναι ο στόχος της ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…Περισσότερα στο ηχητικό.

Πρώτη τοποθέτηση: «Όλοι κρινόμαστε στο τέλος. Πρέπει σήμερα να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα και στο τέλος της ημέρας να κάνουμε

το πρώτο βήμα για την πρόκριση»

Για την μετά εποχής νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Για εμάς είναι ξεκάθαρο. Ναι μεν πήραμε τους τρεις βαθμούς κρατήσαμε την εικόνα της ομάδας αλλά το αφήνουμε και σκεφτόμαστε μόνο ΑΕΛ. Τόσο εμείς αλλά και ο κόσμος μας. Είναι σημαντικό όλοι μας να έχουμε πίστη και αισιοδοξία αλλά θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για την πρόκριση».

Για τον σημερινό αγώνα: «Πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι ότι είναι δυο σπουδαίας σημασίας ντέρμπι τα οποία ξεκινούν από το μηδέν. Είναι η τρίτη μας συμμετοχή στα ημιτελικά στα τέσσερα τελευταία χρόνια. Άπαντες πρέπει να είμαστε σε συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Σήμερα θα τελειώσει μόνο το πρώτο ημίχρονο. Θέλουμε σήμερα να κάνουμε το πρώτο βήμα».

Αν η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο: «Επιμένω και λέω ότι εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πάμε βήμα-βήμα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Τώρα βλέπουμε τον αγώνα με την ΑΕΛ»

Keywords
Τυχαία Θέματα