«Το ντέρμπι το θέλουν και οι ποδοσφαιριστές» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Εμάς σε καμία περίπτωση δεν μας απασχολεί η αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ. Αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος ή αν σε πιάσουν απροετοίμαστο θα την πατήσεις», τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…Περισσότερα στο ηχητικό

Πρώτη τοποθέτηση: «έχει αρκετά χρόνια να αναμετρηθούμε με τον ΑΠΟΕΛ σε ημιτελικό κυπέλλου. Έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες το ντέρμπι. Από τη μεριά μας δεν είχαμε αρκετό

καιρό να προετοιμαστούμε, αλλά το πρόγραμμα της ομάδας ήταν τέτοιο και φτιάξαμε τα πλάνα μας να διαχειριστούμε την κατάσταση. Εμάς σε καμία περίπτωση δεν μας απασχολεί η αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ. Αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος ή αν σε πιάσουν απροετοίμαστο θα την πατήσεις. Σεβόμαστε τον ΑΠΟΕΛ και αναγνωρίσουμε πως είναι μια καλή ομάδα με ποιότητα. Από την άλλη θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε το πρώτο βήμα. Η βελτίωση της ομάδας μας κάνει αισιόδοξους ότι θα κάνουμε σήμερα το πρώτο βήμα».

8 παιχνίδια χωρίς νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Παίζει το δικό του ρόλο. Όλοι αναγνωρίζουμε πως τα παιχνίδια κυπέλλου έχουν άλλη ιδιαιτερότητα. Ήμασταν καλύτεροι στα δυο προηγούμενα παιχνίδια αλλά δεν κερδίσαμε. Δουλέψαμε αρκετά σε κάποια σημεία και έχουμε βελτιωθεί».

Για τον Ποτέ: «Ήταν κάτι που αναμέναμε με τον Ποτέ. Και τον τραυματισμό του. Δούλεψε και επέστρεψε όμως χρειάζεται ακόμη λίγο για να βρει τον καλό του εαυτό. Η πρώτη φορά που αγωνίστηκε βασικός ήταν στον αγώνα με τον Ερμή και αυτό θα τον βοηθήσει αρκετά».

Με την ίδια συνταγή ή διαφορετική; «Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε διάφορες θέσεις. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα θα παρουσιαστεί ως σύνολο στο γήπεδο. Το ντέρμπι το θέλουν και οι ποδοσφαιριστές όπως επίσης να αγωνιστούν και στον μεγάλο τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα