Θέλει να ενισχύσει την άμυνα του πριν τον Απόλλωνα

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται να βρίσκεται ο Σαϊντού Σο και μένει να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα μεταγραφής για τους «ερυθρόλευκους» πριν τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα.

Το δημοσίευμα του Sport-fm.gr:

Επαφές με τη Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Σαϊντού Σο έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός συμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ!

Ο Ολυμπιακός

βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Κάρλος Κορμπεράν να ζητά από τη διοίκηση αριστεροπόδαρο στόπερ. Η λίστα έχει κάποιες καλές περιπτώσεις, με τους Πειραιώτες να δουλεύουν αρκετά το συγκεκριμένο θέμα τις τελευταίες ημέρες. 

Βέβαια, από τη Γαλλία βγήκε ένα νέο όνομα, ο Σαϊντού Σο. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «foot224», ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τη Σεντ Ετιέν για να αποκτήσει τον Σαϊντού Σο. Ο 20χρονος αμυντικός από τη Γουινέα έχει συμβόλαιο με τους «Στεφανουά» έως το 2025, όμως δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα μετά τον υποβιβασμό της στη Ligue 2.

Ο Σο έχει γαλλικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε μόλις 14 ματς, έχοντας με 2 γκολ και μια ασίστ. Βέβαια, έχασε ένα σημαντικό διάστημα της σεζόν λόγω τραυματισμού. 

Ο αμυντικός από τη Γουινέα θέλει να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του και οι Γάλλοι βάζουν δυνατά στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό. O 20χρονος διεθνής βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ενώ άνθρωποι της Λίβερπουλ (θέμα που είχε αποκαλύψει η Equipe) τον είχαν παρακολουθήσει στο παιχνίδι της Γουινέας με την Αίγυπτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέλει, Απόλλωνα,thelei, apollona