«Θέλαμε το τρόπαιο για χίλιους λόγους» (βιντεο)

Για τη σημασία της κατάκτησης του Σούπερ Καπ, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό:

Η επόμενη μέρα της κατάκτησης του Σούπερ Καπ: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Δεν βρήκαμε σε καμία περίπτωση δικαιολογίες. Είχαμε πει ότι πάμε για να κερδίσουμε και τα καταφέραμε, με καλή απόδοση. Μας έλειπε το γκολ…φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα. Ευτυχώς αυτή τη φορά η τύχη μας χαμογέλασε».

«Για την ομάδα μας έτσι όπως είναι τα δεδομένα

αυτή η κατάκτηση ήταν πραγματικά σημαντική. Θέλαμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Πλέον φτιάχνεται όχι μόνο γη ψυχολογία των παικτών αλλά του κόσμου μας και το Δ.Σ το οποίο πέρασε αρκετά. Ο κόσμος της ΑΕΛ χάρηκε με τη ψυχή του την κατάκτηση του Σούπερ Καπ».

«Υπάρχει στην ΑΕΛ ένα πλάνο από τον προπονητή της ομάδας. θα προχωρήσουμε με βάση το πλάνο. Θα κάνουμε δυο μετεγγραφές, ένα μέσο και ένα επιθετικό και πιστεύω πως θα έχουμε την ποιότητα και την ποσότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πλέον το Σούπερ Καπ έχει τελειώσει και βλέπουμε τον αγώνα της πρεμιέρας στις 23 Αυγούστου».

«Αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό μας».

«Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε αρκετά ο Αϊρόσα. Ξέρουμε ποιος είναι και είναι μέσα στους δυο ή τρεις καλύτερους αμυντικούς στην Κύπρο. Έχουμε κάνει μετεγγραφές επιπέδου αλλά και έξυπνες μετεγγραφές. Έτσι έπρεπε να κάνουμε και θα είμαστε στο δρόμο που έχουμε επιλέξει».

«Ο στόχος μας είναι να μπει η ομάδα στην εξάδα και βλέπουμε. Ασφαλώς η ΑΕΛ θα κυνηγήσει τίτλους και Ευρώπη. Θέλουμε να κλεισει πετυχημένα η χρόνια».

«Έχουμε φτάσει τον περσινό αριθμό στα εισιτήρια διαρκείας. Ελπίζουμε μετά το χθεσινό να κάνουν την υπέρβαση τους και να έρθουν κοντά να πάρουν τις κάρτες τους και να πιάσουμε τον στόχο μας».

«Εμείς βλέπουμε τα παιχνίδια ένα-ένα ξεχωριστά. Κόντρα στην Ανόρθωση είναι ένα ντέρμπι, ξέρουμε ότι και η Ανόρθωση έχει τα δικά της όνειρα. Έχουμε μέρες ακόμη και στη συνέχεια θα πούμε πολύ περισσότερα».

«Είμαι σίγουρος ότι την ερχόμενη Πέμπτη στο Fan Day θα μαζευτούν χιλιάδες ΑΕΛίστες για να τους παρουσιάσουμε το φετινό ρόστερ»

Keywords
Τυχαία Θέματα