ΑΕΚ: Δεν το λένε, όμως έτσι είναι

Η περσινή πορεία της ΑΕΚ έδειξε ότι η ομάδα μπήκε πλέον σε μονοπάτια αυξημένων απαιτήσεων. Πέρσι δεν μπόρεσε στις λεπτομέρειες να στεφθεί πρωταθλήτρια όμως αυτή η εμπειρία της, έδειξε τον δρόμο ότι θα πρέπει να αρχίσει η ΑΕΚ να έχει στόφα ομάδας με πρωταγωνιστική νοοτροπία.

Στην διοίκηση μπορούν αποφεύγουν να λένε μεγάλα λόγια, αφού αυτή είναι η τακτική που ακολουθούν όμως είναι δεδομένο ότι οι ''κιτρινοπράσινοι'' στον νέο μαραθώνιο θα έχουν

στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν νομίζουμε να υστερεί η ΑΕΚ , απο τις άλλες παραδοσιακές μεγάλες ομάδες. Υπάρχει η ποιότητα και η ικανότητα. Μέσα στην σκληρή δουλειά η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πάρει, ότι δεν πήρε στην περσινή αγωνιστική περίοδο.

Στον τομέα που θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην ΑΕΚ είναι στην στήριξη που πρέπει να τυγχάνει απο τον κόσμο της. Αν οι ΑΕΚτζήδες επιστρέψουν στο γήπεδο δυναμικά τότε θα δώσει τεράστια ώθηση στους ποδοσφαιριστες. Πρέπει να στηριχθει αυτή η μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης. Οι φίλοι της ΑΕΚ δεν είναι 2, 3 χιλιάδες. Είναι σίγουρα περισσότεροι. Αν αλλάξει και η νοοτροπία του κόσμου, τότε η ΑΕΚ θα μπορεί να ελπίζει σε επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Διότι η δύναμη των μεγάλων ομάδων είναι ο κόσμος, που αποτελεί τον 12ο παίκτη

Keywords
Τυχαία Θέματα