Θεατής ανάμεσα στα μονοθέσια του Γκραν Πρι!

Παρολίγον να είχαμε δράμα στις δοκιμές του Γκραν Πρι της Κίνας, όταν διέσχισε θεατής τρέχοντας την πίστα, ενώ πλησίαζαν τα μονοθέσια με 300 χλμ./ώρα!

Ένα απίστευτο περιστατικό, που θα μπορούσε να έχει δραματική κατάληξη, συνέβη στη δεύτερη φάση των ελεύθερων δοκιμών του Γκραν Πρι της Κίνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Θεατές και αγωνιζόμενοι πάγωσαν, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά ένας μαυροντυμένος άντρας μπροστά από τις κερκίδες της ευθείας τερματισμού και διέσχισε τρέχοντας την πίστα της Σαγκάης. Μόλις έφτασε στην άλλη άκρη της πίστας έκανε μία βουτιά με το κεφάλι και προσγειώθηκε μέσα από ένα κενό του φράχτη στα πιτ!
Ο ριψοκίνδυνος θεατής είχε την τύχη με το μέρος του, καθώς ελάχιστα δευτερόλεπτα πιο πριν είχε περάσει από εκείνο το σημείο της πίστας με περίπου 300 χλμ./ώρα η Sauber του Φελίπε Νασρ, ενώ ακολουθούσε το μονοθέσιο της Force India με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Ο άνδρας συνελήφθη από την κινέζικη αστυνομία, στην οποία ανέφερε, ότι είναι λάτρης της Ferrari και ήθελε να επισκεφθεί οπωσδήποτε τα μποξ της Scuderia!

Keywords
Τυχαία Θέματα