Θ.Αντωνίου"Μία ομάδα που έπρεπε να ήταν στην πρώτη τριάδα"

O Διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα,τη διαιτησία και τη θέση στην οποία έπρεπε να βρίσκεται η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Μεγάλη και σημαντική νίκη, αυτό γίνεται ακόμη πιο σημαντικό γιατί απέναντι μας είχαμε τον Απόλλωνα. Μία ομάδα αρκετά φορμαρισμένη που έχει το σεβασμό μας. Εμείς πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Ο βαθμολογικός πίνακας δυστυχώς δεν λέει την αλήθεια, έχουμε όμως χρόνο και αγώνες για να

ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση».

«Όλοι πάντα περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία τα μεταξύ μας ντέρμπι. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, πιστεύω φέτος δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Προχωράμε σοβαρά για να δούμε τη συνέχεια με τον τρόπο που τη θέλουμε».

«Μία ομάδα που έπρεπε να ήταν στην πρώτη τριάδα, βρέθηκε να συζητά για την εξάδα. Εγώ είπα στους παίκτες μας μετά το τέλος του αγώνα ότι είναι άδικο γι’ αυτούς που συζητάμε τώρα για εξάδα. Έπρεπε να ήταν πολύ πιο ψηλά. Θα έχουμε τον χρόνο, για να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους για ν’ ανεβάσουμε την ΑΕΛ εκεί που θέλουμε»

«Δεν θα ασχοληθούμε ξανά με θέματα διαιτησίας, είπαμε πολλά το τελευταίο διάστημα, έγιναν κάποια λάθη από τον διαιτητή, όμως ξέρετε πως γίνονται τα λάθη. Δεν ασχολήθηκε κανείς ούτε από εμάς ούτε από τον Απόλλωνα επίσημα. Αυτό είναι σημαντικό»

«Στόχος μας η έξοδος της ομάδας στην Ευρώπη, αυτή η νίκη φέρνει ενότητα και ηρεμία στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα