Θάνατος 19χρονης: Ξεσπά ο πατέρας της:Θα μπορούσε να σωθεί

Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Aimee Sweeney η οποία «έφυγε» ξαφνικά την περασμένη Τετάρτη στην Πέγεια.

Η 19χρονη από τη Σκωτία, διέμενε μόνιμα με τους γονείς της στην Πέγεια, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τους γονείς της σε ιδιωτική κλινική στην Πέγεια. Η νεαρή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής στην Πέγεια.

Παρουσίασε χαμηλούς σφυγμούς, δυσκολία στην αναπνοή και της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Ιδού η αιτία θανάτου της 19χρονης που «έσβησε» στην Πέγεια

Ακολούθως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομέιο Πάφου όπου

η επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατό της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 19χρονη, μετά την κατανάλωση φαγητού, στις 16:30 αποφάσισε να πάει έναν περίπατο και όταν στις 17:30 επέστρεψε στο σπίτι της, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Βρετανικά δημοσιεύματα επικαλούμενα δηλώσεις του πατέρα της άτυχης 19χρονης κάνουν λόγο για ολιγωρία του ιδιωτικού νοσηλευτικού κέντρου στο οποίο αρχικά είχε μεταφερθεί η νεαρή. «Θα μπορούσε να είχε σωθεί η κόρη μου» αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ στα οποία μίλησε ο πατέρας. Γι’ αυτό τον λόγο, πρόθεση του είναι να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

«Ήταν σε βόλτα έξω με τον σκύλο μας όταν την άκουσα να φωνάζει δεν μπορώ να αναπνεύσω! Πετάχτηκα έξω, την άρπαξα απ’ το χέρι και την πήγα στο ιατρικό κέντρο. Είμαι πολύ θυμωμένος.. αυτό θα μπορούσε να είχε σταματήσει. Θα μπορούσε να είχε βοηθηθεί η κόρη μου..», αναφέρει ο πατέρας της σε βρετανικά ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα