«Θα προτιμούσα να πεθάνω από το να πάω στην Παρί»

Ο Γάλλος επιθετικός Αντρέ Ζινιάκ, αποτελεί ένθερμο οπαδό της Μαρσέιγ και ως εκ τούτου απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν ακόμη και αν του προσέφερε 10πλάσιες χρηματικές απολαβές.

Ο 31χρονος διεθνής επιθετικός Αντρέ Ζινιάκ διατηρεί ισχυρό δέσιμο με την Μαρσέιγ, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για πέντε σεζόν, πριν τη μετακίνησή του στην Τίγκρες το καλοκαίρι του 2015.

Ο παίκτης απέκλεισε σε

πρόσφατες δηλώσεις κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, εκφράζοντας το μίσος του για τους πρωταθλητές Γαλλίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα προτιμούσε να πεθάνει από το να αγωνιστεί στους Παριζιάνους.

«Απεχθάνομαι την Παρί. Θα προτιμούσα να πεθάνω από το να αγωνιστώ εκεί. Ακόμη και αν μου πρότειναν 10 φορές περισσότερα χρήματα δεν θα πήγαινα», επισήμανε ο Γάλλος.

Έπειτα, αναφέρθηκε στον επεισοδιακό αποκλεισμό της Παρί από την Μπαρτσελόνα, εκφράζοντας την αμέριστη ευχαρίστησή του για την κατάληξη αυτή.

«Δεν έχεις ιδέα πως πανηγύρισα το έκτο γκολ της Μπαρτσελόνα. Φώναζα και έτρεχα με αποτέλεσμα να τρομάξει η γυναίκα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα