Θα προλάβει τα πλέι οφ ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ τραυματίστηκε στο ματς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και όπως ανακοίνωσαν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε τέσσερις εβδομάδες.

Ο σούπερ σταρ των «πολεμιστών», που είχε μπει για τα καλά στη συζήτηση για το βραβείο του φετινού MVP, χτύπησε στο πρώτο λεπτό του αγώνα με τους «μάγους» και ανησύχησε τους ανθρώπους των Ουόριορς. Μάλιστα, πολλοί ανέφεραν πως ο «KD» δεν θα προλάβει τα πλέι οφ ή θα πρέπει να κάνει αγώνα

δρόμου γι' αυτά.

Η επίσημη ενημέρωση των Ουόριορς έβαλε ξανά στις... θέσεις τους τις καρδιές όλων εκείνων που είχαν ανησυχήσει αρκετά.

Όπως αναφέρουν οι περσινοί φιναλίστ, ο Ντουράντ έχει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και θα καθίσει στα «πιτς» για τέσσερις εβδομάδες. Στη συνέχεια, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Το θετικό είναι πως όπως αναφέρει ο Μαρκ Στέιν του «ESPN» υπάρχει περίπτωση να δούμε ξανά τον Αμερικανό φόργουορντ στα παρκέ ακόμα και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας regular season.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής, αλλά δεν αποκλείεται να παίξει ξανά πριν από το τέλος της regular season», τονίζεται στην ανακοίνωση της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα