Θα παίξει ή δεν θα παίξει η «Κυρία»;

H ΚΟΠ έχει ορίσει για την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου και ώρα 17.00 την αναμέτρηση κυπέλλου μεταξύ της Ανόρθωσης με την Ελπίδα Ξυλοφάγου στο Αντ. Παπαδόπουλος.

Ωστόσο μέχρι και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει αν η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί καθώς αναμένεται η απόφαση του Εφετείου της ΚΟΠ για την έφεση που κατέθεσε η ομάδα της Ξυλοφάγου αναφορικά με την διαγραφή της από την ΚΟΠ,

όπως είχε αποφασίσει πριν από δυο εβδομάδες η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Ανεπίσημα υπάρχει η πληροφόρηση ότι αύριο το πρωϊ η ΚΟΠ θα ανακοινώσει την απόφαση της. Αν η έφεση της Ελπίδας Ξυλοφάγου απορριφθεί από το Εφετείο τότε ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που έχει καταστρώσει ο Αντρέ Πάους να πηγαίνει περίπατο.

Αυτό γιατί ο Ολλανδός προπονητής έχει βγάλει πλάνο με δυο αγώνες σε μια εβδομάδα. Λογικό είναι οι προπονήσεις να έχουν διαφορετικό στιλ και ένταση αν υπήρχε ένας αγώνας. Διαφορετικές ώρες και ημέρες προπονήσεων, διαφορετικό είναι ακόμα και το ρεπό που θα έχουν οι παίκτες. Όλα αυτά αν υπάρχει στο πρόγραμμα της εβδομάδας δυο αγώνες.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, στην Ανόρθωση βρίσκονται στην αναμονή ακόμα και τα διαδικαστικά θέματα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Όπως για τους επιτηρητές, αν θα τους χρειαστεί ή όχι την Τετάρτη. Ακόμα και την λειτουργία των κυλικείων είναι στο ακουστικό οι υπεύθυνοι της Ανόρθωσης. Περιμένουν την αυριανή απόφαση έτσι ώστε να εξοπλίσουν τα κυλικεία για όσο κόσμο παραβρεθεί στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα