«Θα νικήσουμε ακόμα και με το ένα πόδι του Μέσι»

Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα», Ζεράρ Πικέ, αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας του Αργεντινού, Λιονέλ Μέσι.

Ακόμα μια δήλωση σχετικά με το μεγάλο αποψινό ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή τη φορά, ο Πικέ αποθέωσε συμπαίκτες, αντιπάλους και αντίπαλο προπονητή.

Αρχικά, ο έμπειρος αμυντικός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο τεράστιο ταλέντο του Λέο Μέσι και στο πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Μέσι

είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει εμφανιστεί ποτέ, είμαστε συμπαίκτες από την ηλικία των 13 ετών. Ο Μέσι είτε είναι στο 100%, είτε στο 10% μπορεί να καταστρέψει τον αντίπαλο, είναι το ίδιο σημαντικός για μας. Ακόμα και με το ένα πόδι του Μέσι, μπορούμε να καταστρέψουμε τον αντίπαλο».

Στη συνέχεια, έπλεξε το εγκώμιο του πρώην προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα, αναφέροντας ότι η Μάντσεστερ Σίτι με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο, δεν έχει καμία σχέση με τη Σίτι των προηγούμενων χρόνων. Εξάλλου, ο Πεπ ξέρει το παιχνίδι των «μπλαουγκράνα».

Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν θα εκπλαγεί αν η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθήσει να αποκτήσει κάποιο αστέρι της Μπαρτσελόνα στο μέλλον..όπως τον Μέσι, τον Σουάρες ή τον Νεϊμάρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα