«Θα κάνουμε οικονομική θυσία για να κρατήσουμε τον Αλέξις»

Κόντρα στην πολιτική που ακολουθούσε μέχρι τώρα, η Άρσεναλ φαίνεται πως είναι έτοιμη για οικονομική υπέρβαση προκειμένου να μην χάσει τον Αλέξις Σάντσες.

Tην ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι ήταν διατεθειμένη να πληρώσει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Χιλιανό επιθετικό, οι «κανονιέρηδες» είναι διατεθειμένοι να δώσουν κάτι παραπάνω για να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να μείνει στο «Emirates».

Αυτό, τουλάχιστον, αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η Άρσεναλ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσει τον Σάντσες, ο οποίος πάντως είναι... φευγάτος,

ενώ το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Θα κάνουμε μια οικονομική θυσία για να κρατήσουμε τον Αλέξις. Αν αφήσεις έναν παίκτη να φύγει και στη συνέχεια αποκτήσεις άλλον, ίσως τελικά ξοδέψεις περισσότερα από αυτά που θα χάσεις. Αν, λοιπόν, επεκτείνεις το συμβόλαιό του, μπορεί τελικά να γλιτώσεις και κάποια χρήματα.

Είναι δική μου απόφαση η παραμονή του Σάντσες και η διοίκηση είναι σύμφωνη» ανέφερε ο Βενγκέρ, ο οποίος δεν θέλησε να δηλώσει 100% βέβαιος ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Οζίλ και Οξλέιντ - Τσάμπερλεϊν.

«Δεν υπάρχει 100% στο ποδόσφαιρο» ήταν η χαρακτηριστικά ατάκα του Αλσατού.

Keywords
Τυχαία Θέματα