«Θα μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τα πάντα»

Στη διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού επανληπτικού με τη Ζίλινα, ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ανέφερε τα εξής:

«Έχουμε νέους παίκτες μαζί μας, τους Ίλεφ και τον Γιάνγκα όπως και τον Μαυρία, ο Νταμπό προπονήθηκε κανονικά και είναι στις επιλογές. Έχουμε μια εβδομάδα προπονήσεων παραπάνω. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι και θα παίξουμε σε τεχνητό χλοοτάπητα. Είναι πλεονέκτημα για τη γηπεδούχο ομάδα. Ξέρουμε ότι έγιναν 4-5 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι που έπαιξε η Ζίλινα.

Θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με τις

προσδοκίες, αλλά με την απόδοση. Το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοστούν οι παίκτες. Θα μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τα πάντα. Για 30-35 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ. Άξιζε τη νίκη η Ζίλινα, αλλά αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι».

Για τον Ψύχα ανέφερε: «Δεν είναι τραυματίας. Σκεφτόμασαν κάθε ενδεχόμενο, στην επίθεση έχουμε νέους παίκτες και ήρθαμε με αυτούς που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο αυριανό παιχνίδι».

Για τον συνθετικό χλοοτάπητα σχολίασε: «Δεν μου αρέσει, ποτέ δεν μου άρεσε. Σέβομαι τους συλλόγους που το κάνουν, το είχαμε και στη Δανία. Στη Σλοβακία δεν έχουν τον ίδιο καιρό με την Κύπρο και το επιλέγουν λόγω των συνθηκών».

Αν σκέφτεται να διαφοροποιήσει το σύστημα της ομάδας, απάντησε: «Δεν θα αλλάξουμε πολλά στη φιλοσοφία μας. Σίγουρα θα αλλάξουμε κάποιους παίκτες από τη στιγμή που δεν είναι μαζί μας και ο Ψύχας. Θα κάνουμε 2-3 αλλαγές σε παίκτες».

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Ιωάννης Πίττας ο οποίος αναφέρθηκε στα εξής:

"Το πλεονέκτημα δεν είναι μαζί μας, όμως έχουμε έρθει εδώ με ένα συγκεκριμένο πλάνο από τον προπονητή μας. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Θα καταθέσουμε ψυχή στον αυριανό αγώνα και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα προκριθούμε"

Keywords
Τυχαία Θέματα