«Θα αστειεύεστε», λέει ο Κόντε για πιθανή αφαίρεση βαθμών

Ο καυγάς στον οποίο ενεπλάκησαν οι παίκτες της Τσέλσι μετά τον αγώνα με τη Σίτι, ίσως στοιχίσει στους «μπλε» αφαίρεση βαθμών.


Οι μπλε του Λονδίνου, από τον Φεβρουάριο του 2015 έχουν τιμωρηθεί πέντε φορές με πρόστιμο για τη συμπεριφορά των παικτών τους, με αποκορύφωμα τις 290.000 λίρες που κλήθηκαν να πληρώσουν για τα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι με την Τότεναμ τον περασμένο Μάιο. Συνολικά, η Τσέλσι έχει δώσει 475.000 λίρες για συμπεριφορές παικτών και μετά τον αγώνα με την Τότεναμ είχε λάβει γραπτή προειδοποίηση από την

Ομοσπονδία για κυρώσεις, μέχρι και αφαίρεση βαθμών, σε περίπτωση νέας απρεπούς συμπεριφοράς των παικτών της.

Ο τεχνικός της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε σχολίασε τις πληροφορίες (είναι έγκυρες): «Θα αστειεύεστε. Δεν καταλαβαίνω. Εμπλακήκαμε σε επεισόδιο, αλλά χωρίς να φταίμε και θα τιμωρηθούμε εμείς. Σίγουρα είχαμε κάποια θέματα στο παρελθόν, αλλά βελτιώσαμε τη κατάσταση», είπε ο Ιταλός.

Η τελευταία φορά που η Ομοσπονδία αφαίρεσε βαθμούς για απρεπή συμπεριφορά, ήταν τον Οκτώβριο του 1990, όταν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ είχαν έρθει στα χέρια και οι δύο σύλλογοι τιμωρήθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα