Θ. Πετέλης για ΟΚΥπΥ: Τι νοσοκομεία θα παραδώσουμε με αυτή τη Διοίκηση;

Νοσοκομεία θα βρούμε το 2023, το θέμα είναι σε ποια κατάσταση θα τα βρούμε και αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα, ανέφερε μιλώντας για την αυτονόμηση των νοσηλευτηρίων ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΣΥΝΟ, Θεόδωρος Πετέλης

Όπως είπε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», υπάρχει έντονη ανησυχία για τον τρόπο με τον οποίο διοικεί ο ΟΚΥπΥ τα δημόσια νοσηλευτήρια. 

Χθες, είπε, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΠΑΣΥΝΟ με αντιπροσωπεία του ΟΣΑΚ, κατά την οποία μοιράστηκαν τους ίδιους προβληματισμούς και

ανησυχίες για την κατάσταση στα δημόσια νοσηλευτήρια. 

«Τι νοσοκομεία αυτόνομα θα παραδώσουμε το 2023 με αυτή την Διοίκηση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε», διερωτήθηκε. 

Ο κ. Πετέλης χαιρέτησε την παρέμβαση του Προέδρου για τα προβλήματα στα δημόσια νοσηλευτήρια, τονίζοντας παράλληλα πως «εάν φτάσαμε τα προβλήματα να πρέπει να μας τα λύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αυτό πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις σε ποια κατάσταση είμαστε αυτή τη στιγμή». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΣΥΝΟ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή την προσεχή Πέμπτη, στις 10.30 π.μ. για την κατάσταση που επικρατεί στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου και του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης 

Κουλούμας για προβλήματα σε νοσοκομεία: «Παρεμβάσεις και εμπόδια από κάποιους»

Keywords
Τυχαία Θέματα