Θ. Αντωνίου: "Στόχος το πρωτάθλημα ή το κύπελλο"

Σε δηλώσεις στον Super sport fm 104 προέβει ο διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου με γνώμονα την διακοπή του πρωταθλήματος και άλλα πολλά.

Οι δηλώσεις

Για την πρώτη παρουσία στο πρωτάθλημα:  Ετοιμαζόμαστε για την δική μας πρεμιέρα μετά από 1 μήνα απραξίας και σίγουρα αυτή η απραξία είναι ένα θέμα μεγάλης συζήτησης.

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους παίκτες μας σε εγρήγορση αλλά αυτά ήταν τα δεδομένα και ήμασταν υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε κατάλληλα και ετοιμαζόμαστε για το πρώτο παιχνίδι. Ήμασταν στα «πίτς» και ήταν πολύ δύσκολο για όλους , τον Ντούσαν και του συνεργάτες του να προετοιμαστούν. Είναι δύσκολο να νιώθεις ότι δεν έχει παιχνίδια για ένα τόσο μεγάλο διάστημα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Πάφο. Βέβαια οι ομάδες δεν αλλάζουν από την μια ημέρα στην άλλη έστω και αν πέρασε καιρός για επίσημα παιχνίδια.»

Αν σας θορύβησε η νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα: «Δεν μας θορύβησε και δεν υπάρχει λόγος , η Πάφος είναι μια ομάδα που έχει κάνει πολλές επενδύσεις σε έμψυχο δυναμικό αλλά στην φετινή περίοδο καμία ομάδα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Εμείς όπως και πέρυσι θα δουλέψουμε συγκεντρωμένα καθόλη την διάρκεια της σεζόν. Έχουμε μια σταθερή διοίκηση, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ένα πολύ καλό προπονητικό team. Είμαστε ικανοποιημένοι για την προετοιμασία και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά μέσα στο γήπεδο και θα παίξουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και δεν μας ενδιαφέρουν τα μπάτζετ και θα επαναλάβω ότι ο στόχος της ΑΕΛ είναι ξεκάθαρος και δεν το λέω για σκοπούς διαφήμισης και θα δώσουμε μεγάλη μάχη.»

«Πρέπει να θυμίσω σε όλο τον φίλαθλο κόσμο ότι συμπεράσματα δεν βγαίνουν στις πρώτες αγωνιστικές αλλά σίγουρα οι ομάδες που θα πάρουν βαθμούς από νωρίς θα είναι σε καλύτερη μοίρα. Το πρωτάθλημα θα είναι μακρύ. Θυμόμαστε όλοι πότε κρίθηκε το περσινό πρωτάθλημα και έχω τη αίσθηση ότι και το φετινό κάπως έτσι θα κυλίσει»

Για τον κόσμο: «Ο κ. Σοφοκλέους έχει κάνει τις κινήσεις του για το θέμα της κάρτας φιλάθλου και δεν έχει σταματήσει τις προσπάθειες ενώ είναι και το θέμα με το save pass και τα πρωτοκόλλα που εφαρμόζονται . Περιμένουμε κόσμο να έρχεται στο Τσιρειο για στήριξη. Περίμενα περισσότερο κόσμο στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια  και θέλω να πω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και με την μάχη του κόσμου. Οι οργανωμένοι γνωρίζουν τις θέσεις του Αντρέα Σοφοκλέους. Υποφέραμε και στην Αλβανία και στο Αζερμπαϊτζάν και νιώθω ότι στην Κύπρο αυτοί δεν επηρεάστηκαν και επαναλαμβάνω ότι η παρουσία παίζει σημαντικό ρόλο. Αν είχαμε τον κόσμο που έπρεπε στο γήπεδο με την Καραμπάχ στην Κύπρο δεν θα περνούσαν οι Αζεροι. Κάνουμε διάφορες ενέργειες και με τα εισιτήρια διαρκείας και αναμένουμε στήριξη. Είναι ένα σημαντικός κρίκος για το ποδόσφαιρο η παρουσία του κόσμου.»

Για την δημιουργία Β΄ ομάδων στην Ελλάδα: «Να πούμε ότι στην Ελλάδα έχουν αποφασίσει να δώσουν μια κάρτα στις ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις για να δημιουργήσουν ομάδες Β και ο λόγος που το κάνουν είναι διότι υπάρχει μεγάλη απόσταση από το πρωτάθλημα Κ19 από την πρώτη ομάδα . Δεν είναι τόσο έτοιμοι ώστε να πάρουν ευκαιρίες αυτές οι ηλικίες εύκολα και νομίζω ότι είναι ένας τρόπος για να μην καίγονται αυτά τα παΐδια. Για αυτό το θέμα ο κ Σοφοκλέους θεωρεί ότι αν ενδιαφερόμαστε για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή τότε χρειάζονται ενέργειες. Με τον κατάλογο Β’ επίσης είναι δύσκολο να βρουν χώρο αυτά τα παιδιά. Ίσως να δούμε και την πορεία των β ομάδων στην Ελλάδα και να κρίνουμε για του χρόνου. Έχουμε εξαιρετικά ταλέντα και χάνονται μέσα από τις δυσκολίες.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντωνίου, Στόχος,antoniou, stochos