Καρούσος: Ετήσιο εισιτήριο στη 12χρονη μαθήτρια ως ελάχιστη απολογία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε χθες (8/9) όπου οδηγός λεωφορείου δεν άφησε 12χρονη μαθήτρια να επιβιβαστεί στο λεωφορείο.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, ανέφερε τα εξής «Μόλις είδα ότι ένα παιδάκι δεν του επιτράπηκε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο για την πρώτη μέρα στο σχολείο και υποχρεώθηκε να περπατήσει αρκετά χιλιόμετρα και να ταλαιπωρηθεί με προβλημάτισε αρκετά».

Συνέχισε λέγοντας πως όλες οι εταιρείες ιδίως τις πρώτες μέρες έχουν πάρει ρητές οδηγίες από το Υπουργείο πώς να χειρίζονται

τέτοιες περιπτώσεις.

Δείτε επίσης: Έρευνα για οδηγό που δεν άφησε μαθήτρια να επιβιβαστεί σε λεωφορείο

«Κάποιοι μαθητές μπορεί να μην είχαν εξασφαλίσει το εισιτήριο τους είτε το εβδομαδιαίο είτε το μηνιαίο είτε το ημερήσιο. Οι οδηγίες από το Υπουργείο ήταν ξεκάθαρες, να επιτρέψουν στους μαθητές να επιβιβαστούν» ανέφερε ο κ. Καρούσος.

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι έχει ζητήσει άμεσα να διερευνηθούν οι λόγοι που δεν μπήκε στο λεωφορείο η μαθήτρια, «ως ελάχιστη απολογία για την ταλαιπωρία που έχει περάσει αυτή η μαθήτρια, θα της δοθεί και ένα ετήσιο εισιτήριο για τα μαθητικά λεωφορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα