Θ. Αντωνίου: "Νοκ άουτ ο Μάριος Νικολάου"

Εκτός ο Μάριος Νικολάου από την πρώτη αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης, αφού όπως φαίνεται ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Δείτε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Θεόδωρος Αντωνίου από πλευράς ΑΕΛ για τον επόμενο αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Δικαιωθήκαμε όταν μιλούσαμε για δύσκολο αγώνα και καλό αντίπαλο, δεν είπαμε όμως ποτέ ότι είναι μεγαθήριο ή καλύτερη από εμάς. Σε τέτοια ταξίδια αναπτύσσονται σχέσεις.

Οι ομάδες από το Λουξεμβούργο έχουν ως στόχο να δουν τις ομάδες τους σε αυτό το επίπεδο. Γνωρίζαμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Τέλος καλό όλα καλά, βλέπουμε με αισιοδοξία τον επόμενο αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης.

Όποιοι θέλουν λεπτομέρειες μπορούν να αποταθούν στο ταξιδιωτικό γραφείο. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την Αούστρια, είναι μία ομάδα με μεγάλο όνομα, συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει μεγάλο μπάτζετ. Την Κυριακή έχουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και θα τους παρακολουθήσουμε. Αυτή τη φορά δεν είμαστε το φαβορί, ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Εμένα μου άρεσε από την αρχή, έχει κάνει πρόοδο από την ημέρα που ήρθε, έχει πολλά περιθώρια ανέλιξης, πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

Έχει γραφτεί ιστορία με αυτές τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ήταν ο στόχος μας, να βελτιώνουμε την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Θέλουμε δουλειά, αυτό το θέμα με τις τέσσερις νίκες δεν μας παραπλανεί. Χρειαζόμαστε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.

Για Μπενίτεθ, Νικολάου και Σαβανέ: Σίγουρα χάνουμε τον Μάριο Νικολάου για τον αγώνα με την Αούστρια. Είναι δεδομένο ότι θα είναι εκτός. Ο Σαβανέ και ο Μπενίτεθ είχαν ένα πρόβλημα τραυματισμού στη τελευταία προπόνηση, ο προπονητής δεν ήθελε να το ρισκάρει. Ο Μάριος Νικολάου έχει τεράστια εμπειρία, δυστυχώς δεν θα τον έχουμε, θα είναι πλήγμα, θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε το όποιο κενό συναντούμε.

Μετά το ναυάγιο με τον Κουκούλα, ο προπονητής αποφάσισε ότι θέλουμε ένα διαφορετικό επιθετικό από τους τρεις που διαθέτουμε. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις, χωρίς καν να μας πιέζει και τίποτα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στον κόσμο μας στο "Αντώνης Παπαδόπουλος""

Keywords
Τυχαία Θέματα