Θ. Αντωνίου: "Η ΑΕΛ είναι αποφασισμένη" (ηχητικό)

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο για τον χθεσινό νικηφόρο αγώνα με τον Άρη και τον επόμενο με την ΑΕΖ παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Ο κ. Αντωνίου τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας παραμένει ο ίδιος και είναι η έξοδος στην Ευρώπη και παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ΑΕΛ σε όλα τα αθλήματα.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε και αυτό το παιχνίδι. Είδαμε τον Άρη στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως,

όταν παίζει στο λεμεσιανό ντέρμπι ο κάθε ποδοσφαιριστής δίνει το κάτι παραπάνω. Είναι σημαντική η νίκη και συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Αν έχουν αναθεωρηθεί οι στόχοι μετά το πολύ καλό ξεκίνημα
«Είναι καλό δείγμα οι πρώτες οχτώ αγωνιστικές, όμως, ταυτόχρονα δεν θα ήμασταν σοβαροί αν μιλούσαμε για άλλα πράγματα. Η ΑΕΛ είναι αποφασισμένη και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στα σαλόνια της Ευρώπης. Θέλουμε εβδομάδα με εβδομάδα να κερδίζουμε τους ποδοσφαιρόφιλους. Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όσο περνά ο καιρός, ο κόσμος μας θα είναι όλο και περισσότερος. Είναι σημαντικό κομμάτι ο κόσμος και τον καλώ στον επόμενο αγώνα με την ΑΕΖ να έρθει σύσσωμος στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θέλουμε να βλέπουμε γεμάτη την Ανατολική».

Για τους άσσους που βγάζει από το μανίκι ο κ. Χριστοδούλου. Μετά τον Αρουαμπαρένα σκόραρε και ο Λαφράνς.
«Υπάρχει αρκετό βάθος στο ρόστερ και θα δείτε και άλλους στη συνέχεια. Ο Λαφράνς ήταν απόλυτα έτοιμος. Δεν είναι μόνο το θέμα του γκολ. Είναι σημαντικό να είναι έτοιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές όταν το ζητήσει ο κ. Χριστοδούλου».

Για τον Ντόσσα Τζούνιορ
«Αύριο υπάρχει ρεπό. Ο Ντόσσα Τζούνιορ συνεχίζει τις αποθεραπείες. Αν δεν είναι έτοιμος, δεν θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή».

Για την ανακοίνωση στήριξης των υπόλοιπων αθλημάτων
«Η ΑΕΛ είναι μεγάλη οικογένεια. Όπως ζητάμε εμείς για το ποδοσφαιρικό τμήμα, θέλουμε ο κόσμος που μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα και στα άλλα αθλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα