Τέσσερις συλλήψεις Ε/κ για την δολοφονία του Γκάρι Χριστοδούλου

Σε τέσσερις συλλήψεις για την δολοφονία του Γκάρι Χριστοδούλου, που σημειώθηκε στις 2 Νοεμβρίου, προχώρησε η Αστυνομία το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12 το μεσημέρι, συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος τρία άτομα ηλικίας, 27, 36 και 44 ετών από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και ένας 35χρονος από τη Λευκωσία.

Οι τέσσερις Ελληνοκύπριοι συνελήφθηκαν σε διάφορες περιοχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου

κατά τη διερεύνηση του φόνου εκ προμελέτης του Gary Boris Χριστοδούλου και στη βάση μαρτυρίας που προέκυψε, με την οποία φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Τα τέσσερα πρόσωπα αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου, το όχημα του Χριστοδούλου εντοπίστηκε από την Αστυνομία ακινητοποιημένο ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας με τη μηχανή και τα φώτα του αναμμένα.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του οδηγού ήταν θρυμματισμένο από πυροβολισμό και ότι υπήρχε μία σφαίρα καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Ύστερα από έρευνες στη γύρω περιοχή, η Αστυνομία εντόπισε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε θαμνώδη περιοχή στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου, νεκρό το Χριστοδούλου με δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Ο Χριστοδούλου, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου διέμενε στην Αγία Νάπα και ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής, χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διεφάνη ότι ο Χριστοδούλου μετά τον πρώτο πυροβολισμό βγήκε από το αυτοκίνητο του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν με δύο σφαίρες στο κεφάλι και δύο στο άνω μέρος του σώματος του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα