Τεσσάρα στην πρεμιέρα η πρωταθλήτρια Ίντερ!

Με τον νεοαποκτηθέντα playmaker, Χακάν Τσαλχάνογλου, να πετυχαίνει γκολ και να δίνει ασίστ, η Ιντερ διέλυσε με 4-0 την Τζένοα στο Meazza.

Με το δεξί του Τσαλχάνογλου ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου της στην Ιταλία η Ιντερ, η οποία με τον Σιμόνε Ιντζάγκι πλέον στον πάγκο πήρε τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα. Οι Nerazzurri ευτύχησαν να έχουν σε καλή μέρα τον Τούρκο No10 o οποίος με δικές του ενέργειες

καθάρισε την Τζένοα. Μόλις στο 5’ με εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Σκρίνιαρ, που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 13’ από πάσα του Τζέκο έπιασε τρομερό σουτ εκτός περιοχής και νίκησε τον Σιρίγκου. Το 2-0 έμεινε για το πρώτο μέρος, αφού ο επίσης νεοαποκτηθέντας Βόσνιος φορ, είχε δοκάρι με σουτ που κόντραρε.

Στην επανάληψη, η Ιντερ πέτυχε ακόμα δύο γκολ, στα οποία ήταν μέσα ο Αρτούρο Βιδάλ. Στο 74’ ο Χιλιανός μέσος πήρε από το γύρισμα του Μπαρέλα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 87’ από δική του σέντρα ο Τζέκο πέτυχε με κεφαλιά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα