Διέλυσε με... ντόρτια η Πάφος τον ΑΠΟΕΛ

Η Πάφος FC έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα με τεσσάρα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ που γνώρισε μια βαριά αλλά και ντροπιαστική ήττα.

Ο αγώνας:

Ψυχρολουσία στο 1ο λεπτό για την άμυνα των γαλαζοκιτρίνων

Όλα ξεκίνησαν μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, η Πάφος FC βρήκε τον τρόπο και άνοιξε το σκορ στο "Στέλιος Κυριακίδης" απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και βάζει φωτιά στην αυλαία του φετινού πρωταθλήματος. 

Το

χέρι του Νταουσβίλι

Με χέρι του Νταουσβίλι στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, η Πάφος κέρδισε πέναλτι. Ο διαιτητής χρειάστηκε να εξετάσει την φάση μέσω VAR και να καταλογίσει το πρώτο πέναλτι για την φετινή σεζόν. Ο Βαλακάρι ευστόχησε, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα της Πάφου, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Το 3-0 πριν την ανάπαυλα

Η κατρακύλα για τους γαλαζοκίτρινους δεν είχε σταματημό, αφού δέχτηκαν και 3ο γκολ από την Πάφο πριν πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ο Κοβάσεβιτς βρήκε τον Σεμέδο στην περιοχή, ο οποίος πέρασε και τον Ουζόχο και σε κενή εστία πέτυχε το 3-0 για την ομάδα του. 

Tο δεύτερο προσωπικό του Βαλακάρι

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε και το 4-0 για την ομάδα της Πάφου. Ο Βαλακάρι πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ανενόχλητος βρήκε διάδρομο έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ουζόχο για τέταρτη φορά στον αγώνα, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Πάφος: Ρούντκο, Κβίντα, Χόκο (74’ Πάντσον), Σεμέδο (46’ Ζαιρο), Κοβάσεβιτς (80’ Αουρέλιο), Αμντουσαλάμοβ (61’ Μπεριγκό), Αουρέλιο, Μιχαήλ, Βαλακάρι, Πάνιτς, Μπάτριτζ 

ΑΠΟΕΛ: Ουζόχο, Τσεπάκ (42’ Σάντος), Βινίσιους, Καρώ, Γουίλερ (72’ Σαμπάλα), Νταουσβίλι, Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, Θεοδώρου (46’ Εφραίμ), Οκριασβίλι (72’ Λούντεμο), Κβιλιτάια.

Κίτρινες: Πάνιτς / Νταουσβίλι

Κόκκινες: 

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

VAR: Δημητρίου Βασίλης

AVAR: Πέτρου Πέτρος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Keywords
Τυχαία Θέματα