Τεν Χαγκ:"Η αποχώρηση του θα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς"

Ο Άγιαξ μετράει ήδη δύο μεγάλες απώλειες από την περσινή του ομάδα,με Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ να καταλήγουν σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους αντίστοιχα.Η περσινή ομάδα που εξέπληξε τους πάντες έβαλε πολλούς παίκτες του "Aίαντα" στο στόχατρο κορυφαίων ομάδων, με τελευταίο παράδειγμα τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ. Ο 22χρονος μέσος βρίσκεται στην λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης και όπως είναι λογικό ο προπονητής του Άγιαξ δεν επιθυμεί να δει ακόμα έναν παίκτη του να φεύγει από την ομάδα. Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει προς τον παίκτη του και τόνισε πως δεν θέλει να τον χάσει.

Εδώ οι

δηλώσεις:

"Φυσικά και δεν θέλουμε να τον χάσουμε, έτσι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μείνει σε εμάς. Βέβαια όταν στο κάδρο μπαίνουν ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, γίνεται πιο δύσκολο για εμάς. Η αποχώρηση του θα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, πέρσι τα πήγαμε πολύ καλά και οι παίκτες μας τράβηξαν την προσοχή, είμαστε μια μικρή χώρα και έτσι δουλεύει ο μηχανισμός μας. Ο Φαν Ντε Μπέεκ είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς», σχολίασε αρχικά ο Τεν Χαγκ και πρόσθεσε:

«Έχω πει πολλά για αυτό το θέμα. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά οι άνθρωποι πάντα βιάζονται. Δεν πρέπει να πιστεύετε όλα όσα γράφουν οι εφημερίδες. Υπάρχουν τόσες ανακρίβειες, είμαι συγκεντρωμένος στο αυριανό ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα