Τέλος στη δικαστική διαμάχη Καρνέιρο-Τσέλσι

Η δικαστική κόντρα της Τσέλσι με την Έβα Καρνέιρο τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει, με τους "μπλε" να έρχονται σε συμφωνία με την πρώην γιατρό της ομάδας για την καταβολή αποζημίωσης.

Τη Δευτέρα ξεκίνησε η εκδίκαση της περιβόητης κόντρας Τσέλσι-Καρνέιρο, με την πρώην γιατρό του λονδρέζικου συλλόγου να να ζητά ένα σημαντικότατο ποσό ως αποζημίωση για ηθική βλάβη κατηγορώντας παράλληλα για σεξιστικό σχόλιο τον Μουρίνιο, ωστόσο ενώ όλοι περίμεναν πως θα κρατούσε από 7 μέχρι 10 ημέρες, έληξε την Τρίτη!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της 42χρονης γιατρίνας, παρουσιάστηκε

απρόσμενα στο δικαστήριο, με τις δύο πλευρές να έρχονται τελικά σε συμφωνία λίγες ημέρες μάλιστα μετά την απόρριψη 1.500.000 ευρώ από πλευράς της Καρνέιρο για να μην πάει την υπόθεση στο δικαστήριο.

"Η Τσέλσι ανακοινώνει με χαρά ότι ήρθε σε συμφωνία με την γιατρό Καρνέιρο που φέρνει τη δικαστική της διαμάχη με τον σύλλογο και τον Ζοζέ Μουρίνιο σε ένα τέλος. Ο σύλλογος λυπάται για τις συνθήκες που οδήγησαν την γιατρό Καρνέιρο να αφήσει το σύλλογο και ζητάει συγγνώμη σε εκείνη και την οικογένειά της για την αναστάτωση που της δημιούργησε.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε πως τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. στο ματς Τσέλσι-Σουόνσι στην πρεμιέρα της περασμένης σεζόν στην Premier League), η γιατρός της ομάδας ακολουθούσε τους κανόνες του παιχνιδιού και εκπλήρωνε τις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες ως γιατρός, βάζοντας πάνω από όλα την ασφάλειά τους. Η γιατρός Καρνέιρο πάντα έβαζε πάνω απ'όλα το καλό των παικτών της ομάδας.

Η γιατρός Καρνέιρο είναι μία άψογη επαγγελματίας, άξιο μέλος του ιατρικού επιτελείου μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια της καριέρας της. Ο Ζοζέ Μουρίνιο ευχαριστεί επίσης την γιατρό Καρνέιρο για τις εξαιρετικές και αφοσιωμένες υπηρεσίες που προσέφερε ως γιατρός της πρώτης ομάδας και της εύχεται μία επιτυχημένη καριέρα", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Τσέλσι μετά το... happy end στο δικαστικό σίριαλ με πρωταγωνίστρια την Έβα Καρνέιρο απέναντι στο σύλλογο του δυτικού Λονδίνου.

Από την πλευρά της η δικαιωμένη και μεγάλη κερδισμένη (οικονομικά &ηθικά) της υπόθεσης, Έβα Καρνέιρο, τόνισε σε δική της ανακοίνωση: "Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη και ψυχοφθόρα χρονική περίοδος για μένα και την οικογένειά μου και τώρα ανυπομονώ να προχωρήσω στη ζωή μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα