Κοντά σε Παρί Σεν-Ζερμέν ο Έμερι

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι, είναι μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί Σεν-Ζερμέν σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στη "Le Parisien" ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, και στην οποία προανήγγειλε - εμμέσως, πλην σαφώς - την απομάκρυνση του Λοράν Μπλαν, είδε το όνομά του να συγκαταλέγεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων για την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο Ουνάι Έμερι, σύμφωνα με τη "Marca", είναι μια ανάσα

από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί, καθώς φέρεται να έχει ταξιδέψει στην Γαλλία και να συμφώνησε με τον Αλ-Κελαϊφί. Σύμφωνα με την κορυφαία ισπανική εφημερίδα, η ανακοίνωση θα γίνει τις προσεχείς ώρες και η Παρί Σεν-Ζερμέν θα καταβάλει το ποσό των 2.000.000 ευρώ στους "ροχιμπλάνκος" της Ανδαλουσίας ως ρήτρα για να αποδεσμευτεί ο 44χρονος Ισπανός τεχνικός.

Ο Έμερι ξεκίνησε την καριέρα του από την Λόρκα, πριν στη συνέχεια καθίσει στους πάγκους των Αλμερία, Βαλένθια, Σπαρτάκ Μόσχας και Σεβίλλης. Με την τελευταία κατέκτησε τρία Europa League, σε τρεις διαδοχικές σεζόν.

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα