Τέλος η διάθεση εισιτηρίων για ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στα Σκόπια.

Η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους φίλους της ομάδας μας που έχουν ταξιδέψει στα Σκόπια για να παρακολουθήσουν την σημερινή αναμέτρηση πως μετά από συνεννόηση με την τοπική Αστυνομία έχει αποφασιστεί το εξής.

Μεγάλος αριθμός φίλων της ομάδας μας θα είναι συγκεντρωμένος

στο ξενοδοχείο Holiday Inn. Από εκεί για όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο και έχουν ταξιδέψει με την ναυλωμένη πτήση έχει διευθετηθεί λεωφορείο το οποίο θα τους μεταφέρει στο γήπεδο. Για όσους έχουν έρθει στα Σκόπια με δικά τους Μέσα, ο ΑΠΟΕΛ έχει διευθετήσει λεωφορείο (20 θέσεων)) που θα μπορεί να τους μεταφέρει μαζικά στο γήπεδο. Στις 17:45 έχει οριστεί η ώρα αναχώρησης από το ξενοδοχείο.

Στα εισιτήρια αναγράφεται ότι οι φίλοι της ομάδας θα καθίσουν στο Block 7. Έχουν όμως γίνει διευθετήσεις έτσι ώστε να μεταφερθούν στο Block 8 (μπορούν να εισέλθουν από την ίδια είσοδο που βρίσκεται στην ΒορειοΑνατολική πλευρά του σταδίου.)

Ενημερώνουμε επίσης ότι από πλευράς ΑΠΟΕΛ, δεν υπάρχει πλέον διάθεση εισιτηρίων και δεν θα υπάρξει προπώληση για την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ ούτε όταν ανοίξουν τα ταμεία για τους οπαδούς της FK Vardar.

Είναι σημαντικό οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να ακολουθούν τις οδηγίες της Αστυνομίας και των επιτηρητών του Σταδίου για την δική τους ασφάλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα