Τελετή βράβευσης των Εθελοντών Πάφος 2017 - PICS

Με μεγάλη λαμπρότητα και κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στο Μαρκίδειο θέατρο το βράδυ του Σαββάτου η Τελετή Βράβευσης των Εθελοντών τους Πάφος 2017 και των Οργανωμένων Συνόλων, από τον Οργανισμό Πάφος2017 και τους Επίσημους Χορηγούς Α/ΦΟΙ Λανίτη και Coca Cola οι οποίοι από το 2016 μοιράζονται το πάθος της ομάδας των εθελοντών και στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή.

Απόδόθηκε όπως άξιζε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους

Εθελοντές και στα Οργανωμένα Σύνολα της πόλης μας για την πραγματικά πολύ μεγάλη βοήθειά τους στην επιτυχία που σημείωσε η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017.

Ένας ιστός από ανθρώπους οι εθελοντές του Πάφος2017, εξαπλώθηκαν δυναμικά στην Πάφο από το 2012, όταν όλες οι πόλεις της Κύπρου πάλευαν για το χρίσμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι αναλαμβάνοντας ενεργά τον ρόλο τους το 2017 στην Πάφο, βρέθηκαν δίπλα στη ομάδα του Πάφος2017 σε όλα τα επίπεδα ανταποκρινόμενοι σε όλα τα καλέσματα.

Στην όμορφη γιορταστική..."πορτοκαλί" εκδήλωση , ένεκα και του χρώματος που συνόδευε τους εθελοντές, χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος της Πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης , ο Υπεύθυνος των Εθελοντών Στέλιος Παπαγεωργίου και η Κυριακή Σάββα εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας του Προγράμματος Εθελοντών Lanitis Bros και Coca Cola. Όλοι απόλυτα δικαιολογημένα μοίρασαν απλόχερα πολλά μπράβο και θερμά συγχαρητήρια στην πιο δυνατή ομάδα εθελοντών, που έβαλε ένα πολύ σημαντικό ληθαράκι, για να πετύχει στο έπακρο η πιο μικρή Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Στην βραδιά τιμήθηκαν με αναμνηστικά διπλώματα όλοι οι εθελοντές του Πάφος2017 και τα Οργανωμένα Σύνολα της Πόλης.

Ξεχωριστή βράβευση έγινε στους 10 κορυφαίους εθελοντές , οι οποίοι είχαν τις περισσότερες συμμετοχές στις εκδηλώσεις αλλά και για την γενικότερη τους παρουσία στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα