«Τέλειωσε» (και) τον Μαρτίδη και πάει για… ρεκόρ ο Φανιέρος!

«Κύκνειο άσμα» αποδείχθηκε για τον Νικόλα Μαρτίδη η κυριακάτικη ήττα (με ανατροπή) από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Κύπριος τεχνικός ενημερώθηκε για τη μη συνέχιση της συνεργασίας από το διοίκηση των «φτεροπόδαρων», οι οποίοι αναζητούν πλέον τον πέμπτο προπονητή τους στην τρέχουσα σεζόν!

Υπενθυμίζεται πως άρχισαν το πρωτάθλημα με τον Νίκο Παναγιώτου, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά από μόλις δύο αγωνιστικές  (0-0-2, 1-9 γκολ), και συνέχισαν με τους Νίκο Ανδρονίκου (3-1-3, 5-5 γκολ), Μαρίνο Σατσιά (1-8-5, 9-18

γκολ) και Νικόλα Μαρτίδη (1-1-3, 5-9 γκολ).

Δεδομένου ότι ο μέσος όρος παραμονής στον πάγκο του Ερμή αυτή τη σεζόν είναι σχεδόν επτά αγωνιστικές, τότε είναι πιθανό ο σύλλογος της Αραδίππου να προχωρήσει και σε έκτη αλλαγή πριν την αυλαία του πρωταθλήματος (απομένουν ακόμη 12 αγωνιστικές στον β’ όμιλο).

Αν προκύψει αυτό το σενάριο, τότε ο Λούκας Φανιέρος θα καταρρίψει το ρεκόρ του σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία (πέντε), το οποίο κατέγραψε δύο φορές.

Η πρώτη ήταν την περίοδο 2014/15: ο Νίκος Παναγιώτου είχε αποδεσμευτεί τον Σεπτέμβριο, ανέλαβε ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, ο οποίος με το έμπα του Φεβρουαρίου έδωσε τη σκυτάλη στον Μίτσελ φαν ντερ Χάαχ. Ενάμιση μήνα αργότερα στη θέση του Ολλανδού ήλθε ο Γιάννης Οκκάς, τον οποίο λίγο πριν τα μέσα Μαΐου διαδέχτηκε ο Μιχάλης Μάρκου.

Η δεύτερη ήταν τη σεζόν 2018/19, όταν από τον πάγκο των «φτεροπόδαρων» πέρασαν κατά σειρά οι Κώστας Καϊάφας, Δημήτρης Δασκαλάκης, Ζοάο ντε Ντέους, Στέφανο Κουζίν, Χρύσης Μιχαήλ και (ξανά) Δημήτρης Δασκαλάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα