«Τελειώνει του Ροντρίγκες»

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν, σύμφωνα με τους Τούρκους, για να ολοκληρωθεί το deal του Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να ανυπομονεί να πάρει μεταγραφή.

ΠΑΟΚ και Γαλατάσαραϊ συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες, με τους δύο συλλόγους να έχουν βρει από χθες σημείο επαφής και όλα να δείχνουν ότι θα δώσουν τα χέρια σε ένα ποσό γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι συζητήσεις

συνεχίζονται, αλλά σύμφωνα με τους Τούρκους, σχεδόν όλα έχουν διευθετηθεί και σύντομα αναμένεται να υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρει η Fanatik, μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ αναφορικά με το ποσό και τον τρόπο αποπληρωμής.

Την ίδια στιγμή, όπως επισημαίνει η τουρκική εφημερίδα, ο Ροντρίγκες δεν βλέπει την ώρα να παίξει στη Γαλατάσαραϊ, μετρώντας τις ώρες πριν ανάψει οριστικά το «πράσινο φως» για να υπογράψει στην «Τσιμ Μπομ».

Άλλωστε, ξανά χθες ο Ροντρίγκες φέρεται να επανέλαβε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την επιθυμία του να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η μετακίνησή του στη Γαλατά, κάτι που πλησιάζει πια όλο και περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα