Τελευταία βδομάδα αιτήσεων για χορήγηση υποτροφιών από το Enavsma Foundation

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Ιουλίου, θα έχουν τη δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφιών που χορηγεί το Enavsma Foundation, όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και πληρούν τους σχετικούς κανονισμούς οι οποίοι βρίσκονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.enavsma.com.  

Το Enavsma Foundation αποτελεί τη μετεξέλιξη και ανεξαρτητοποίηση του κοινού ταμείου υποτροφιών Thanos Hotels &Resorts και Round Table 7 Πάφου, το οποίο μέσω δράσεων και εκδηλώσεων που εμπλουτίζουν τα πολιτιστικά

και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου και αποφέρουν οικονομικούς πόρους στο ίδρυμα, συμβάλλει στην αύξηση του αριθμού των υποτροφιών και δίνει σε όλο και περισσότερους Κύπριους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν, να ανοίξουν τα φτερά τους και να αποτελέσουν τους ηγέτες και πρωτοπόρους του αύριο.

Το Enavsma έχει υλοποιήσει τα προηγούμενα χρόνια τρεις κύκλους αιτήσεων και πλέον, με τη νέα του μορφή, επεκτείνεται και προσφέρει υποτροφίες σε παγκύπρια βάση. 

Οι υποτροφίες προσφέρονται για όλους τους κλάδους σπουδών σε οποιοδήποτε Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Κύπρου ή του εξωτερικού. To Διοικητικό Συμβούλιο δύναται, κατά την κρίση του, να αποκλείσει ή να εξαιρέσει οποιοδήποτε αιτητή ή κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων, για οποιονδήποτε λόγο που θα ανακοινωθεί στους αιτητές.

Οι αιτήσεις για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024 θα πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα www.enavsma.com. Κατ’ εξαίρεση και κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας, μπορούν να υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Τονίζεται ότι μόνο οι πλήρως συμπληρωμένες αιτήσεις που πληρούν τους απαιτούμενους όρους και προϋποθέσεις και συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά/πιστοποιητικά θα προχωρούν στο στάδιο της αξιολόγησης.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο  www.enavsma.com, με την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, 2023 να ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα