Ταξίδεψε VIP στο αεροδρόμιο με WEFLY από WE Hotels

Ώρες αναμονής, ουρές σε κάθε γωνιά, άβολα καθίσματα στο αεροδρόμιο…και έτσι όπως σκέφτεσαι πως το ταξίδι ακόμη δεν ξεκίνησε και έχεις ήδη κουραστεί, περνάς μπροστά από τα VIP Lounges του αεροδρομίου, αυτά τα ονειρικά μέρη όπου η χαλάρωση και η ξεκούραση σχεδόν επιβάλλονται. Κοιτάς κλεφτά, κάποιος απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί, μια κυρία κάτι διαβάζει ανενόχλητη στον υπολογιστή της, απαλή μουσική χαλαρώνει τους ταξιδιώτες πριν την αναχώρηση. Η απόλυτη εμπειρία πριν από κάθε ταξίδι…γίνεται πραγματικότητα για όλους όσους κάνουν κράτηση ξενοδοχείου

από το WE Hotels

H νέα προσφορά της αγαπημένης πλατφόρμας κρατήσεων ξενοδοχείων WE Hotels δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να απολαύσουν δωρεάν πρόσβαση στα Airport VIP Lounges των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου. Οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία και να απολαύσουν εκπληκτικές εγκαταστάσεις, δωρεάν γεύματα και ποτά, δωρεάν Wi-Fi καθώς και lounge areas για επαγγελματικές συναντήσεις, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία στο αεροδρόμιο. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό WEFLY στο σχετικό πεδίο κατά τη διάρκεια της κράτησης στην πλατφόρμα www.wehotels.cy, απολαμβάνετε την απόλυτη εμπειρία στους χώρους αναμονής του αεροδρομίου χωρίς επιπλέον κόστος, ξοδεύοντας ελάχιστο ποσό κράτησης ξενοδοχείου για ένα ή δύο άτομα.

Η προσφορά WEFLY σχεδιάστηκε ως επιπλέον προνόμιο στις ήδη χαμηλές τιμές και προσφορές σε ξενοδοχεία. Έτσι, οι ταξιδιώτες μπορούν να ζήσουν την πολυτέλεια της VIP μεταχείρισης. Αποτελεί την ιδανική επιλογή ειδικά για όσους ταξιδεύουν συχνά ή για επαγγελματικούς σκοπούς, διασφαλίζοντας άνεση και ευκαιρίες για networking στο αεροδρόμιο.

Η προσφορά ισχύει για πτήσεις από Κύπρο προς το εξωτερικό. Το WE Hotels διαθέτει πέραν του 1 εκατομμυρίου καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο όπως ξενοδοχεία, διαμερίσματα, επαύλεις και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και όρους σχετικά με το πρόγραμμα WEFLY , ενημερωθείτε εδώ

Ανακαλύψτε φανταστικούς προορισμούς και υπέροχα ξενοδοχεία σε χαμηλές τιμές στο www.wehotels.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα