Τάκης Ζαχαράτος: Aπολαμβάνει την μοναξιά του

Ο Τάκης Ζαχαράτος δηλώνει πως είναι υπέρ της μοναχικής ζωής παρά να είναι με έναν άνθρωπο και να λειτουργεί ως πατερίτσα του.

Τι δηλώνει στο ΟΚ:

Είσαι άνθρωπος που απολαμβάνει τη μοναξιά;

«Πάρα πολύ».

Δεν επιζητάς μια σχέση;

«Ο άνθρωπος πρέπει να εξελίσσεται. Δεν μπορεί να κάνει συνέχεια τα ίδια πράγματα. Έτσι λοιπόν και εμένα μου αρέσει κάποιες στιγμές να περνάω απαρατήρητος και άλλες πάλι, που επιζητώ να είμαι με κόσμο. Μου αρέσει να μένω στο σπίτι με τα βιβλία μου, όπως βρίσκω υπέροχο ένα άλλο βράδυ να ξενυχτήσω με τους φίλους μου και να γυρίσουμε σπίτι το πρωί.

Όλα χρειάζονται».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει μόνος σου;

«Έχω μείνει επτά χρόνια μόνος μου. Δεν είμαι άνθρωπος που χρειάζεται πατερίτσες για να υπάρξει. Στέκομαι μία χαρά στα πόδια μου και δεν περιμένω κάποιον άλλο για να στηριχτώ πάνω του. Δυστυχώς οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες πια. Οι περισσότεροι που είναι αδούλευτοι μέσα τους και τώρα με την κρίση, βλέπω ανθρώπους που περιμένουν από τον άλλον να τους δώσει απαντήσεις, εκτελώντας χρέη ψυχοθεραπείας. Εγώ θέλω δίπλα μου συνοδοιπόρο, όχι πατερίτσα. Προτιμώ λοιπόν να είμαι μόνος μου, παρά να ταλαιπωρούμε ή να ταλαιπωρώ άλλους ανθρώπους».

Πηγή: govastileto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα